"Gizem’in cığlıkları kulağımdan gitmiyor"
Sevdiği kızla evlenmesine izin verilmediği icin altı yaşındaki kız kardeşini kacırıp vahşice olduren katil zanlısı S.A.’nın "Beni oldurun, Gizem’in cığlıkları kulağımdan gitmiyor" dediği belirtildi

"Gizem’in cığlıkları kulağımdan gitmiyor"

İHA

Sevdiği kızla evlenmesine izin verilmediği icin altı yaşındaki kız kardeşini kacırıp vahşice olduren katil zanlısı S.A.’nın "Beni oldurun, Gizem’in cığlıkları kulağımdan gitmiyor" dediği belirtildi.

Adana’da kaybolduktan iki gun sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i oldurduğu iddiasıyla tutuklanan Gizem Akdeniz’in babasının amcasının oğlu Suleyman A., Cinayeti itiraf ettikten sonra ’cocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi oldurme, canavarca hisler veya eziyet cektirerek oldurme suclarından’ tutuklandı. Suleyman A., Kurkculer E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gonderildi. Burada Suleyman A. tek kişilik bir koğuşa alındı. Ancak, Suleyman A. cezaevinde kaldığı hucresinde surekli intihar edeceğini soylemesinin ardından Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin Adli Psikiyatri Unitesi’nde gozetim altına alındı. Suleyman A.’nın goruştuğu psikiyatriste, "Beni oldurun, Gizem’in cağlıkları kulağımdan gitmiyor. Gece gozumu yumduğum zaman onu bıcakladıktan ve uzerine benzin doktukten sonra can cekişmesi gozumun onune geliyor. Artık dayanamıyorum beni oldurun. Yoksa bir yolunu bulup ben kendimi oldureceğim" dediği oğrenildi.
Suleyman A.’nın 15 gun hastanede tedavi olacağı bildirildi.

ANNESİ SİLDİ

Katil S.A.’nın ailesi, olayı oğrenir oğrenmez buyuklerin isteğiyle herhangi bir tatsız olayın yaşanmaması icin evden hicbir eşyalarını almadan mahalleyi terk etmişti. Aile once Adana’da bulunan bir akrabalarının yanına gitti ancak oradan da iki gun kaldıktan sonra ayrılmak zorunda kalarak il dışına gitti. Aile, S.A.’nın vahşice işlediği cinayetten dolayı yatalak olan babası Osman Akdeniz ile birlikte 20 cocuk olmak uzere 30 kişi goc etmek zorunda kaldı.
Yaşanan olaylara dayanamayan S.A.’nın annesi Ayşe Akdeniz de hastaneye kaldırıldı. Anne Akdeniz, boyle bir canavarlığı yapanın kendi oğlu olamayacağını belirterek, "Benim 8 oğlum vardı ama artık 7 oğlum var. Artık o benim icin olmuştur. Boyle vahşi bir cinayeti kimse gormezden gelemez. Hatice’nin, Mustafa’nın acısı bizim acımızdır. Gizem bizim en cok sevdiğimiz kızımızdı. Yureğimiz yanıyor" dedi.
Bu arada S.A.’nın ağabeyi Cemal Akdeniz taziyede bulunmak icin Mustafa Akdeniz’in yanına gelmek istedi ancak guvenlik gerekcesiyle ailenin buyukleri izin vermedi.
(İHA)