'Ciğ sut emmedik. Bu kadar yalan dolandan sonra başka bir sonuc beklemiyorduk.'
HSYKnın haklarında soruşturma acılmasına karar verdiği 17 ve 25 Aralık savcıları, bu kararla ilgili olarak T24 haber portalından Arzu Yıldıza konuştu.
17 Aralık soruşturmasına nezaret eden, donemin İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Oz, Bu kadar yalan dolan haber ortaya atılmışken daha başka bir sonuc beklemiyordum. Verilmeyecek hesabımız yok. Daha once inceleme aşamasında olduğu icin kendimizi savunmadık. Şu andan itibaren kendimizi savunma hakkı elde ettik dedi.
17 Aralık yolsuzluk soruşturmasını yuruten savcı Celal Kara, durumu basından oğrendiğini ifade ederek şunları soyledi: Bu durumla ilgili bir acıklama yapmak istemiyorum. Kurulun takdiri ciğ sut emmedik verilmeyecek hesabımız yok.
25 Aralık soruşturmasını yuruten savcı Muammer Akkaş ise, Benim soruşturma izni verildiğinden bilgim yoktu. Bize henuz tebliğ edilen bir şey yok. Tebliğden sonrasına durumu daha net anlarız. Ne diyelim hayırlısı olsun dedi.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/h...acilan_17_25_aralik_savcilari_konustu-1189956
Haklarında soruşturma acılan 17-25 Aralık savcıları konuştu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Haklarında soruşturma acılan 17-25 Aralık savcıları konuştu