Lezbiyen cinayetinde kıskanclık itirafı Turkiyede işlenen ilk lezbiyen cinayetinin faili Hulya Ceylan Sevgilim Seher Demir bana bir erkeğe ilgi duymaya başladım deyince kıskanclık krizine girdim dedi.
Lezbiyen cinayetinde kıskanclık itirafı
İSTANBUL Esenyurtta onceki polisi arayan Hulya Ceylan isimli genc kadın, sevgilisini oldurduğunu soyleyerek polise teslim olmak istedi. Genc kızın adresi vermesi uzerine olay yerine giden polis belirtilen dairede Seher Demir (21) isimli genc kızı yerde kanlar icinde yatarken buldu. Polisler ilk etapta genc kızın bir erkek tarafından oldurmuş olabileceğini duşundu. Ancak Hulya Ceylanın itirafı uzerine şaşkına dondu. Soğukkanlıydı..
Katil zanlısı 26 yaşındaki Hulya Ceylan, polise iddialara gore Seher Demir ile 6 ay once tanıştığını ve aralarında lezbiyen ilişki olduğunu soyledi.Ceylan, olay gunu genc kız ile birlikte ablasının evine geldiklerini ve ilişkiye girdiklerini anlattı.
Zanlının, kız arkadaşının ilişkiden sonra kendisine bir erkeğe ilgi duyuyorum. Artık seninle ilişkimi bitirmek istiyorum demesi uzerine kıskanclık krizine girerek sevgilisini bıcakladığını sozlu olarak itiraf ettiği oğrenildi. İlk olarak Esenyurt Asayiş Buro Amirliğine getirilen Ceylan, buradan da sorgulanmak uzere Cinayet Buro Amirliğine goturuldu. Ceylan burada susma hakkını kullandı. Polis Ceylanın kullandığı bıcağı da evde yaptığı aramada buldu. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Buyukcekmece Adliyesine cıkartılan Hulya Ceylan tutuklanarak cezaevine gonderildi. Soğukkanlı olduğu gorulen Hulya C.nin ailesi ise gozyaşlarına hakim olamadı. gazetevatan