Osmaniye'nin Kadirli İlcesi'nde bir calılığın altında sahipsiz kopek tarafından cıkarılan bebek cesedi bulundu. Cesedi kopeğin ağzında gorenler şoke oldu.
Korkunc olaydakopeğin toprağı eşeleyerek bir şey cıkardığını goren 29 yaşındaki Ebru Tekdemir, ne olduğunu anlamak icin baktığında hayvanın ağzında bir bebek cesedi olduğunu gorunce gozlerine inanamadı! Osmaniye'nin Kadirli İlcesi'nde gomulmuş bir kız bebeği cesedi bulundu.Bir kopek tarafından gomulduğu yerden cıkarılmasıyla fark cedilen bebeğin olum nedeni bilinmezken, 10-15 gun once gomulduğu tahmin ediliyor.Saat 10.00 sıralarında Kadirli İlcesi'ne 10 kilometre uzaklıktaki Yenigun Koyu'nun Ziyaret Mevkii'nde bir kopeğin toprağı eşeleyerek bir şey cıkardığını goren 29 yaşındaki Ebru Tekdemir, ne olduğunu anlamak icin baktığında hayvanın ağzında bir bebek cesedi olduğunu gorunce, babası İsmet Tekdemir'e haber verdi. İhbar uzerine olay yerine gelen jandarma ve cumhuriyet savcısı, yaptığı incelemede bebeğin kız olduğunu tespit ederken, cesedi Kadirli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 10-15 gun once gomulduğu tahmin edilen bebeğin burada yapılan on otopsinin ardından, kac aylık olduğu, cinayet sonucu mu, yoksa doğal yollarla mı olduğunun tespiti icin Adana Adli Tıp Kurumu'na gonderildi.
'ELLERİNİ GORUNCE KORKTUM'
Ebru Tekdemir, toprağı eşeleyen kopeğin ağzında bir şey gorduğunu belirterek, "Ağzındakinin tavuk olduğunu zannettim. Kopeğin yanına vardığımda bebeğin elleri ve kollarını gorunce cok korktum. Hemen annemi ve babamı cağırdım. Daha sonra jandarmaya haber verdik" dedi.Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bebeğin ailesinin tespit etmek icin de jandarma geniş caplı bir araştırma başlattı.
Kaynak: DHA
Osmaniye'de kopeğin ağzında bebek cesedi gorenler şoke oldu!
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Osmaniye'de kopeğin ağzında bebek cesedi gorenler şoke oldu!