CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka, dun TBMM'de yaptığı kadın ve cocuk cinayetlerine ve sorunların ilişkin yaptığı basın acıklamasından sonra sosyal medya uzerinden tehdit aldığını belirterek, "Sosyal medya uzerinden calışma yapan 'Ak Troller' konuyu carpıtmakta, beni cocuk katillerini savunur gibi gostermekte ve hatta cocuklarımı oldurme tehdidine kadar varan ağır saldırılarda bulunmaktadırlar. Her ay duzenli olarak kadının ve cocuğun durumunu bildirmek icin basın acıklaması yaptığımı kamuoyu biliyor" dedi.

12 yıl icinde devlet şiddeti nedeniyle 184 cocuğun olduğunu ileri suren Nazlıaka, "Başbakan ne zaman toplumu baskılamak istese, diktatorluğe giden yolda yasal duzenlemeler cıkaracağından bahsediyor. O zaman kendisini zamanda bir yolculuğa cıkaralım: 12 senelik iktidarı boyunca sadece devlet şiddeti nedeniyle 184 cocuk oldu. Mardin’de 13 yaşındaki bir cocuğa 25 kişi tecavuz etti, kendi rızası var dediler. Sakarya’da 14 yaşındaki bir kız cocuğuna cinsel istismarda bulunan 34 kişi tutuksuz yargılandı.

Kocaeli Golcuk’te 13 yaşındaki bir cocuğa 29 kişi tecavuz etti ve para karşılığı birlikte olduklarını soyleyerek cezalarını hafifletme yoluna gittiler. Başardılar da 29 kişiden sadece sekizi tutuklandı. Balıkesir Edremit’te zihinsel engelli 16 yaşındaki bir cocuğa uc kişi gunlerce tecavuz etti, yargı ucunu de serbest bıraktı. Siirt’te yaşları 13 ve 17 olan iki kız cocuğuna tecavuz ve cinsel taciz sucuyla yargılanan Siirt Belediye eski Başkan Yardımcısı tutuksuz yargılanmak uzere serbest bırakıldı. Yine zihinsel engelli 14 yaşındaki bir cocuğa tecavuz eden AKP Ovacık eski İlce Başkanı, savcının talebiyle tutuksuz yargılanmak uzere serbest bırakıldı" ifadelerine yer verdi.

"HANGİ TARAFTA OLDUĞU NET OLAN BİRİYİM"
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı sert bir dille eleştiren Nazlıaka, "Recep Tayyip Erdoğan, tum bu olan bitenlere susup neden bugun idam cezasını gundeme getirmiştir. Kendi milletvekilleri bile isyan etti "Bakanlar hicbir onerimizi dinlemedi, şimdi ağlamasınlar" diye. Hayatım boyunca hangi tarafta olduğu net olan biriyim. Bu toplumun tum dezavantajlı gruplarının cinayetlere, tecavuzlere, istismarlara kurban gitmemesi icin calışıyorum.

Sadece evrensel hukuk kurallarını hatırlattığım icin bana saldıranlar sahiplerinin sesi olmaktan oteye gidemeyen vicdansızlardır. Cocuk katillerini, tecavuzlerini serbest bırakanlar bu sucların ortağıdır. Cocuk yaşta gelin edilenlere sesini cıkarmayanlar bu tecavuzleri ve cinayetleri meşrulaştıranlardır. Başbakan, cocuk katillerinin ve tecavuzculerinin en ağır cezaları aldığı, muebbet hapis cezasında "Mahkemede efendi durdu" diye indirimlere gidilmediği bir yasayı Turkiye Buyuk Millet Meclisi’ne getirsin ve yasayı boşluk bırakmadan cıkarsın; o zaman cocukların yanında olduğuna inanalım. Kendi siyasi hırsları ve ihtirasları icin bu toplumu bolenin, bir ay once olen bir cocuğun annesini meydanlarda yuhalattığını da unutmayalım" acıklamasında bulundu.
http://www.radikal.com.tr/hayat/aylin_nazliaka_olum_tehditleri_aliyorum-1190068