Adana'da kaybolduktan sonra oldurulmuş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i olduren katilin annesi Ayşe Akdeniz, "Oğluma idam istiyorum" dedi.
Kaybolduktan 2 gun sonra olu olarak bulunan Gizem Akdeniz'i (6) vahşice olduren Suleyman A.'nın annesi Ayşe Akdeniz'e İHA telefonla ulaştı. Anne Akdeniz telefonda "Cocuğu oldurdu benim gozume gorunmesin. Ben onu istemiyorum. O katil oldu onun cezasını versinler. Ben ona idam istiyorum. Ben onu istemiyorum o benim oğlum değil" dedi.
Milliyet gazetesinde yer alan habere gore, hem Gizem Akdeniz'in babasının amcası, hem de Suleyman A'nın amcası olan Abdulkerim Akdeniz (58) ise " Aile olarak bu ikisi de benim yeğenim olur. Bu işi yaptığı icin Suleyman'dan nefret ettim. Bizim ailemizin ismi lekelendi, ailemizi bitirdi. Bu boyle bir duruma karşıyım. Bu cocuktan nefret ediyorum. Buna ne ceza gerekiyorsa verilsin. Bizim ismimizi lekeledi, ailemizi bitirdi. Ailede 30 kişi İstanbul 'a goc etti. Bu cocuk bizim gururumuzla oynadı. Ben bu cocuğun idam edilmesini istiyorum. Allah bin belasını versin, delik deşik olsun. Allah onu cezaevinden cıkarmasın" dedi.
Anne babasının da oğullarına bela okuduğunu belirten Akdeniz, "Babası trafik kazası gecirdiği icin yatalak. Annesi nefret ediyor. Benim boyle oğlum yok diyor. O kıza o hareketi yaptığı icin oldursunler bicsinler ne yaparlarsa yapsınlar diyor" diye konuştu.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/gizemin_katilinin_annesi_konustu_oglumun_idamini_i stiyorum-1190048
Gizem'in katilinin annesi konuştu: Oğlumun idamını istiyorum
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Gizem'in katilinin annesi konuştu: Oğlumun idamını istiyorum