Best Model of Turkey 2007 birincisi, Best Model of the World 2007 ikincisi ve 2009 Miss Turkey ikincisi secilen Senem Kuyucuoğlu'nun (24) ABD'de katıldığı kokain partisindeki ve Cape Town'daki barlarda hemcinsiyle dudak dudağa opuştuğu fotoğraflar magazin gundemine bomba gibi duştu.
Olayın ardından Kuyucuoğlu'ndan ses cıkmazken, annesi Nergis Kuyucuoğlu kızının duştuğu batağı şu sozlerle anlatmıştı..
HACKER YAYMIŞ: Kızımı 9 aydır gormedim. Bir suredir Cape Town'daydı. Bu fotoğraf ve videoları bir hacker yayıyor. Senem'in bilgisayarını, her şeyini almış. Hazmedemedikleri bir şeyler olmalı ki bunlar ortaya cıktı
TEHDİT ALIYOR:
Senem şu an İstanbul'daymış. Biz İzmir'deyiz. Cape Town'daki kasetleri yayan adam olumle tehdit ediyormuş. Bu adam dun internetten Senem'e mesajlar yolladı, "Seni mezara gomeceğim, adamlarımı yollayacağım" diye. Senem'e karakola sığınmasını soyluyoruz. Adam "Polisleriniz bana ne yapabilir?" diyor.
FBI DA ARIYOR: "Adı M.O. olan o hacker'ı FBI da arıyor. Bu insan Senem'e "kardeşim" diyordu ve bunları yaptı."
COCUĞUMU KURTARIN:
"O fotoğrafları gorduğumde yer yarılsaydı icine girseydim. Cocuğumu kurtarın! Hastaneye goturdum ama '24 yaşında kendi iradesi var' dediler. Baskı yapınca kactı. Uyuşturucu kullandığını 9 ay once oğrendim ve hastaneye yattı. Sonra ablasından oğrendim ki, meğer cok daha onceden başlamış"
BUNU YAPANLARI TANIYORUM"
"Kızım "Turkiye'de bir şey olamadım yurtdışında kendimi geliştireceğim" diyerek yurtdışına gitti. Orada sacma sapan insanlarla karşılaştı. Burada unlu mankenler var kızımı uyuşturucuya alıştıran. Hepsini biliyorum ama acıklamak istemiyorum. Bunları yapanların carpık ilişkileri var. O isim herkesin tanıdığı biri. Herkes biliyor ama kimse korkusundan şahitlik yapamıyor."
ARTIK KIZLARLA CEKECEKSİNİZ"
" Senem Kuyucuoğlu, Hakan Mericliler ile ilişkisi bittikten sonra yaptığı acıklamayla dikkat cekmiş ve sanki bugun cıkan fotoğrafların sinyalini vermişti.: "Artık gecelerde kız kıza geziyoruz. Beni bir erkekle cekemeyeceksiniz."
"Senem Kuyucoğlu gectiğimiz yıllarda aşırı Alkol tuketimi ile ilgili magazin sayfalarında boy gosterdi. cihangir'de bir kafede beş saat oturarak alkol alan Kuyucuoğlu, gecenin ilerleyen saatlerinde erkek arkadaşına tokat atmıştı."
Senem Kuyucuoğlunun kokain partisindeki goruntulerini yayınlayan arkadaşı Mert Ortac, Onun goz gore gore olume yurumesine seyirci kalamazdım, artık tedavi olacağından eminim, amacıma ulaştım dedi...
Manken Senem Kuyucuoğlunun sosyal medya hesaplarını hackleyen ve fotoğraflarını sızdıran Mert Ortac; unlu mankenin TV ekranına cıkıp konuşmasının ardından amacına ulaştığını soyledi..
Ortac; Kuyucuoğlunun hesabından şunları yazdı: Arkadaşlar bu hesap Senem Kuyucuoğlunun kontrolunde değildir. Dunden beri size bu tweetleri, smsleri, fotoğrafları servis eden benim.
Ortac, acıklamasını şoyle surdurdu: Belki bircok kişi yaptığımı yanlış bulabilir fakat tek bir nedenim vardı. O da, Senemin kendi gercekliğine donup bir şeyleri kabul etmesi ve silkelenip kendine gelmesi, tedavi olmasıydı..
Bu akşam haberlerde gordum ki, amacıma ulaşmışım. Senem bunu Tolga Karel gerceğini itiraf ederek ve gozumun icine bakarak soylediği sozle kanıtladı.
OZ KARDEŞiMDEN BiLE YAKINDI
Ortac: Artık Senemin tedavi olacağından eminim. Yaptığım paylaşımlara son veriyorum. Kendisi hicbir zaman benim duşmanım olmadı. Her zaman oz kardeşimden bile daha yakındı...
Goz gore gore olume yurumesine daha fazla seyirci kalamazdım. Onu resetlemek icin buna mecburdum. Umarım her şey dilediği gibi olur.
http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/49936-turkiye-guzelinin-ibretlik-cokusu/
Senemin fotoğraflarının sırrı ortaya cıktı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Senemin fotoğraflarının sırrı ortaya cıktı