Dolu dolu unutulmaz bir yılbaşı programı Gunay da sizleri bekliyor Funda Arar eşliğinde yeniyıla girmek isteyenler icin Gunay yılbaşı program bilgileri şoyle

Funda Arar yılbaşı gecesinde Gunay'da
İstanbul'un tek gazino sahnesi olan Gunay Restaurant yılbaşı gecesine hazır. 2010'a Funda Arar, Banu Zorlu, Berkant ve oryantal Dora ile girecek olan Gunay severleri muhteşem surprizler bekliyor.
Dunyadan ve Turkiye'den unlu sanatcıların sahneye cıktığı İstanbul'un elit mekanı Gunay Restaurant 2010'a hızlı giriş yapacak. 31 Aralık gecesi Gunay'da sahneye Funda Arar, Banu Zorlu, Berkant ve oryantal Dora cıkacak. Ozel bir oryantal şov'un yapılacağı gecenin fiyatı ise 400 TL'den başlayan fiyatlarla olacak. Yılbaşı gecesi icin ozel kıyafetler hazırlatan Funda Arar, yeni yıl gecesi icin sevenlerine surpriz yapıp yeni albumu icin hazırladığı ozel bir şarkıyı da seslendirecek.
Guzel bir yıl gecirdiğini belirten Funda Arar, "Guzel bir yıl gecirdim. Muzik adına daha da bir yol ilerledim ve sevenlerim ile daha da kenetlendim. 2010'da beni ve sevenlerimi daha da guzel şeyler bekliyor. Huzurlu, guzel ve sağlıklı bir yıl icin o gece guzel bir adım daha adacağız" diyerek heyecanlı olduğunu dile getirdi.
Gunay 0212 / 230 33 33
Yer: Gunay Restaurant
Adres: Buyukdere Cad. Beytem Plaza 1.Bodrum Kat / Şişli
Tarih: 31 Aralık 2009