[h=2]Genc Bakış'ta CHP'li Gursel Tekin'in Melih Gokcek'le ilgili yorumları sonrası zor anlar yaşadı.[/h]
Kanal D'de Abbas Guclu'nun sunduğu Genc Bakış programı, bu hafta Başkent Universitesi'nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gursel Tekin'i konuk etti.

[h=4]GURSEL TEKİN: KEDİ BİR YERİNİZE GİRSİN
[/h] CHP'nin yerel secim sonuclarından, Cumhurbaşkanlığı secimine bircok konuyu değerlendiren Gursel Tekin, secimlerin yapıldığı sırada yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili Bakan Taner Yıldız'ın "Espri yapmıyorum trafoya kedi girdi" acıklamasına tepki gosterdi.
Tekin, tepkisini daha da ileri taşıyarak "Kediler bir yerinize girsin.. Tovbe ya.." sozlerini sarfetti.

[h=4]ABBAS GUCLU OĞRENCİLERLE VE GOKCEK'İN TWEETLERİYLE UĞRAŞTI
[/h] Program sırasında bazı oğrencilerin eleştirel yorumları ve Melih Gokcek'in surekli tweet atması, Abbas Guclu'yu kızdırdı.
Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek'in, Gursel Tekin ve oğrencilerin kendisine yonelik soylemlerine yazdığı tweetleri okumadığını soylemesi uzerine Abbas Guclu, "Haftaya da sizinle program yapalım" diye teklif yaptı.

Melih Gokcek'in tweet bombardımanıyla adeta isyan eden Abbas Guclu, oğrencilere programda siyasetten cok kendilerini ilgilendiren konulara ağırlık vermeleri gerektiğini soyledi. Oğrencileri de eleştiren Abbs Guclu, "Biraz da kendinizi eleştirin. Sonra diyorsunuz ki Abbas Guclu bizim icin ne yaptı.. Benim sizin icin yaptığımı gormuyorsanız ben ne yapayım?.." diye sitem etti.

"Onlar daha cocuk, sizin yaşınıza gelsinler bir bakalım" diyen Gursel Tekin'e Guclu, "Ben onların yaşındayken bugun yaptığımdan cok fazlasını yapıyordum. Oturup sadece Twitter'dan tweet atmıyordum. Mikrofonu elime alıp ahkam kesmiyordum" şeklinde karşılık verdi.

http://www.ensonhaber.com/gokcekin-tweetleri-ve-ogrenciler-abbas-gucluyu-kizdirdi-2014-05-08.html