Unlu rap şarkıcısı Chris Brown, cıkacak yeni albumu oncesinde itiraflarda bulundu. Bir radyo programında icini doken Chris Brown, 2009 yılında Rihanna'yı hastanelik edene kadar dovduğu olayla ilgili ayrıntıları da aktardı.
R&B şarkıcısı Chris Brown, Ryan Seacrest'in KIIS FM radyo şovunda 2009 yılı Grammy Odulleri oncesi Rihanna'yı neden dovduğunu de anlattı.
23 yaşındaki şarkıcı, o sıralarda 20 yaşında olduğunu, ancak genc yaşta olmasının arkasına sığınmak istemediğini soyledi. Brown, ''Aslında yaşımın arkasına sığınabilirdim. Ama bu bahaneyi one surmuyorum. Ben 18, 19 yaşlarında iken şarkı yazabiliyordum, demek ki doğru secimler yapmaya da muktedirdim'' dedi.
Ancak o yaşlarda bazı kişilik bozuklukları sergilediğini dile getiren şarkıcı, ''O yaşlarda cok kustahtım ve kesinlikle cok da fevriydim, sinirliydim. Herkesi bazen sinirlenir. Ama ofkesini kontrol etmeyi bilir. oysa ben dunyayı ellerimde sanıyordum'' sozleriyle itiraflarda bulundu.

Rihanna'yı neden dovdum?

Unlu rap şarkıcısı Chris Brown, cıkacak yeni albumu oncesinde itiraflarda bulundu. Bir radyo programında icini doken Chris Brown, 2009 yılında Rihanna'yı hastanelik edene kadar dovduğu olayla ilgili ayrıntıları da aktardı.
R&B şarkıcısı Chris Brown, Ryan Seacrest'in KIIS FM radyo şovunda 2009 yılı Grammy Odulleri oncesi Rihanna'yı neden dovduğunu de anlattı.
23 yaşındaki şarkıcı, o sıralarda 20 yaşında olduğunu, ancak genc yaşta olmasının arkasına sığınmak istemediğini soyledi. Brown, ''Aslında yaşımın arkasına sığınabilirdim. Ama bu bahaneyi one surmuyorum. Ben 18, 19 yaşlarında iken şarkı yazabiliyordum, demek ki doğru secimler yapmaya da muktedirdim'' dedi.
Ancak o yaşlarda bazı kişilik bozuklukları sergilediğini dile getiren şarkıcı, ''O yaşlarda cok kustahtım ve kesinlikle cok da fevriydim, sinirliydim. Herkesi bazen sinirlenir. Ama ofkesini kontrol etmeyi bilir. oysa ben dunyayı ellerimde sanıyordum'' sozleriyle itiraflarda bulundu.
Bu olaydan sonra imajının cok kotuye gittiğini, radyo istasyonlarının şarkılarını listelerinden cıkardığını, mahkemede Rihannaya yaklaşmasının mahkeme kararıyla yasaklandığını anımsatan Brown, bununla beraber uslanmadığını, bazı kavgalara karıştığını soyledi. Brown, programda şunları soyledi:
''Herşeyinizi kaybedebilirsiniz. Ben şohreti kastetmiyorum sadece... Ben insan onurunu, durustluğu, namusu kastediyorum. Bu benim icin buyuk bir ders oldu. Ben bu yanlışlardan cok ders cıkardım. Şimdi daha iyiye gidiyorum.
İnsanlar o donemde beni yargıladı. Ama onları suclayamam. Butun bunlara kendim yol actım. Şimdi yıllar gectikce hayatta olgunlaşıyorum. Doğru şeyi yapmaya odaklanıyorum ve bencillikten, kibirden uzaklaşmaya calışıyorum.''
Rihanna ile gecen yılın sonlarında yeniden barışan Chris Brown, sozlerini, ''Olabileceğim en iyi adam olmaya calışıyorum. Rihanna'ya ne kadar vicdan azabı duyduğumu ve bu olaydan dolayı ne kadar uzgun olduğumu anlattım. Bu, benim hayatımın en kotu bolumuydu. Ama o mukemmel bir insan ve ben ona sonsuza kadar minnet ve şukran borcluyum beni affettiği icin...'' diye tamamladı.
http://......................./rihanna-yi-neden-dovdum-/Blog/?BlogNo=409142