Kanal D yayınına bağlanan Taner Kuruca; 'Başbakan, kalabalığa kızgınlığından ofkesine hakim olamayıp maalesef istemdışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dun yaşanan protestolar esnasında bir markette yumruk attığı iddia edilen Taner Kuruca isimli vatandaş Kanal D Ana Haber yayınına bağlanarak acıklamalarda bulundu.
Taner Kuruca, Başbakan Erdoğan'ın kendisine bir tokat attığını iddia ederek; "Kalabalığa kızgınlığına ve ofkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu" dedi.
Taner Kuruca olaya ilişkin şu acıklamayı yaptı; "Ben alışveriş yapmak icin markete girmiştim. Başbakan korumaları işle birlikte kalabalık bir grup, halkı selamlamak icin caddeye cıkmışlar. Ben de kendisini gormek icin dukkanın onune cıktım. Bir grup o sırada protesto etmeye başlayınca, sayın Başbakan ve yakın korumaları, koruma ablukasına alıp marketin icine guvenli bir şekilde sokmak istediler. Ben de o sırada arbede icinde kalmak istemedim. Gostericilerle, eylemcilerle alakam yoktu. Kalabalığın uzerime doğru yuruduğunu gorunce sayın Başbakan ile yuzu yuze kaldım. O esnada korumaları da iteklemeye başlayınca, sayın Başbakan da kalabalığa kızgınlığına ve ofkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu. O tokatın kendisinden geldiğine uzulmuyorum ama, yanındaki yakın korumaları bana cok sert girip darbelediler beni. Tek bir tokat geldi. Sayın başbakanın bilincli olarak değil istem dışı yaptığına inanıyorum. Yakın korumalarının mudahalesiyle birkac darbe aldım. Markette dondurma dolabının onune duştum."
DHA
'Başbakan bana tokat attı'
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 'Başbakan bana tokat attı'