Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Soma faciası sonrası maaşını Kızılay cemiyetine bağışladı.
Milletvekili Paşayeva, DHA muhabirine yaptığı acıklamada, herkesi imkÂnları olcusunde Somaya yardım etmeye cağırdıklarını ifade etti. Paşeyeva sozlerine şoyle devam etti:
"Soma'da yaşanan faciada muzdarip insanlarımıza destek yonunde Kızılay Cemiyeti'nin değerli başkanı Nevruz Aslan'la konuştum ve Soma'ya yardım icin maaşımı bağışladım. Artık bazı milletvekillerimiz, dostlarımız da Soma'ya destek icin Kızılay Derneği aracılığıyla desteğini gostermeye başladılar ve inanıyorum ki, milletvekillerimizin hepsi bu onemli destek kampanyasına katılacak. İmkÂnı olan insanlarımızın da Kızılay aracılığıyla bu kampanyaya destek olacağına inanıyor ve onları Soma faciasında muzdarip insanlarımıza imkÂnları yettiği kadar destek olmaya cağırıyorum. Bu bizim ortak acımız ve Sayın Başkan başta olmak uzere devletimiz ve halkımız kardeş Turkiye'nin bu uzuntuyu kendi uzuntumuz gibi paylaştığımızı soyledi. Gelin, hepimiz Kızılay Derneği başladığı bu onemli yardım kampanyasına katılalım" dedi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...n_milletvekili_maasini_Soma_ya_bagisladi.html
Azerbaycan milletvekili maaşını Soma'ya bağışladı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Azerbaycan milletvekili maaşını Soma'ya bağışladı