Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması ile bir gazeteci arasında yumruk tartışması yaşandı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , evinden cıkışta arabasını durdurarak kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Bu sırada goruntu almaya calışan gazetecilerle, Başbakan Erdoğan'ın korumaları arasında tartışma yaşandı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın koruması ile bir gazeteci arasında yumruk tartışması yaşandı. Korumanın yuzune yumruk attığını soyleyen gazeteci, gozaltına alınmak istendi.
"KORUMALAR YUMRUK ATTI" İDDİASI
Başbakan Erdoğan, Kısıklıdaki konutundan ayrılırken makam aracına yaklaşan bir kadınla sohbet etti. Bu sırada Haberturk gazetesi muhabiri Umut Tutuncu, Erdoğanın korumalarından birinin kendisine yumruk attığını soyledi.
GAZETECİ GOZLUĞUNU FIRLATTI, KORUMALAR GOZALTINA ALMAK İSTEDİ
Tutuncu, kendisine yumruk attığını belirttiği korumaya gozluğunu fırlattı. Diğer korumalar da Tutuncuyu gozaltına almak istedi. Daha sonra korumalar Tutuncuyu gozaltına almaktan vazgecti.
KADINLA SOHBET ETTİ
Rizeli olduğu oğrenilen Sabriye Kibar isimli bir kadın da Başbakan Erdoğan ile sohbet ederek derdini anlattı. Sabriye Kibar, "Aramızda kalsın soylemeyeceğim. Koylum memleketlim, onu seven insanlarız. Başbakan oğlumu cağırdı onu gordu" dedi.
TEKME ATAN DANIŞMAN YİNE YANINDAYDI
Soma'da bir vatandaşa attığı tekmeyle gundeme gelen Başbakanlık Muşaviri Ozel Kalem Mudur Yardımcısı Yusuf Yerkel'in bugun de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olması dikkatlerden kacmadı. 7 gun iş goremez raporu aldığı acıklanan Yerkel, dun de Eyup Sultan Camii'nde cuma namazı kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındaydı. (Cihan)
http://www.radikal.com.tr/politika/basbakan_korumasi_bana-1192565
Haberturk muhabiri: Başbakan'ın koruması bana yumruk attı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Haberturk muhabiri: Başbakan'ın koruması bana yumruk attı