GUNDEM18 Mayıs 2014, Pazar

[*=center]Gonder
[*=center]Yazdır
[*=center]Editore e-posta

Başbakan Erdoğan maden bolgesine yaptığı ziyaretin ardından bazı provokatorlerin Başbakan'ı protesto etmesi uzerine Erdoğan orada bulunan bir markete doğru hareket etmişti.
Burada 'Hani istifa et diyordun' diyerek Taner Kuruca adlı vatandaşa serzenişte bulunan Başbakan'ın bu goruntuleri bazı medya kuruluşları tarafından montajlanarak servis edilmiş, ardından olayın sıcaklığını da kullanan bazı televizyon ve gazeteler Kuruca'yı istedikleri şekilde konuşturmuşlardı.
Kuruca, Manisa'da bir televizyon kanalına yaptığı acıklamada tum gercekleri gozler onune serdi.
"BAŞBAKAN BANA VURMADI BENİ KORUDU"
Kuruca " Başbakan o esnada bana vurmadı, beni korudu. Korumalar mudahele etmek isterken o korumaları itti. Ben o goruntulerin yayınlanmasından sonra Sozcu gazetesi ve diğer internet sitelerini, televizyonları aradım. Bunu kaldırın boyle bir şey kesinlikle olmadı. O akşam cıktığım canlı yayında da yanlış sozler soyledim. Başbakan'dan ozur diliyorum." dedi.

[/h]
http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2014/05/18/taner-kuruca-basbakan-beni-korudu-417443304932