[h=2]Soma'da facianın yaşandığı madenin sahibi Alp Gurkan hakkında Başbakan Erdoğan'dan ilk acıklama geldi.
[/h]Soma'da 301 kişinin olduğu maden ocağının sahibi Alp Gurkan'ın AK Parti'li olduğu yonundeki iddialara Başbakan Erdoğan'dan ilk yanıt geldi.
Turk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından tamamlanan ortak projelerin acılış toreninde konuşan Erdoğan, "Maden patronunu ilk defa o gun orada gordum" dedi.
TANIMAM BİLMEM!
"...Baştan beri neler soylediler ya. Dediler ki bu patron AK Partilidir. İlk defa o gun orada gordum. O gune kadar kendisiyle goruşmuş değilim. Tanımam bilmem. Bu mufteriler bu ulkede benim milletimden bu iftiralarla bir şey sağlayacaklar, sağlayamazsınız. Benim milletim mufterileri bu ulkede cok iyi tanıdı.
Utanmadan sıkılmadan yandaşlarına orayı peşkeş cekti diyecek kadar alcaldılar. Bunlar ne derse desin biz ellerini Allaha acıp butun bu şehitlerimize Fatihaları gonderenlere, kuran kurslarındaki yavrularımıza onlara ben Allah razı olsun diyorum. onlar bu seviyeye duşmediler, bir şehit ne beklerse onlar onu gonderdiler.
PATRON NE DEMİŞTİ?
Soma Holding'in patronu Alp Gurkan da perşembe gunu duzenledikleri basın toplantısında Erdoğan'ı doğrulayan acıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan'la ilk kez 'kaza sonrası' tokalaştığını soyleyen Gurkan, daha sonra Erdoğan'ın kendisini yanına cağırdığını ve kaza hakkında goruştuklerini soylemişti.
http://www.internethaber.com/maden-ocaginin-sahibi-ak-partili-mi-erdogan-acikladi-674190h.htm
Maden ocağının sahibi AK Parti'li mi? Erdoğan acıkladı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Maden ocağının sahibi AK Parti'li mi? Erdoğan acıkladı