Canakkalenin Biga ilcesinde 10 Mayısta dunyaevine giren Sercan Yavuz, eşinin duğunden 6 gun sonra altınları ve annesine ait parayı alarak kactığını one surdu.
Kendisinin aynı şekilde dolandırılan dorduncu kurban olduğunu iddia eden Yavuz, Hastaneye gittiğimizde cocuğu olduğunu oğrenmiştik. Bana tecavuze uğradığını soyledi ama yalanmış dedi.
Bigaya bağlı Ortuluce koyunde yaşayan Sercan Yavuz (22), gecen nisan ayında 19 yaşındaki Ebru E. ile tanıştı. Ebru E., tanıştıktan yaklaşık 1 hafta sonra kacarak Sercan Yavuzun Ortuluce koyundeki evine geldi. Cift, 10 Mayısta koyde gercekleştirilen duğunle dunyaevine girdi. Duğunden yaklaşık 1 hafta sonra, 16 Mayısta gelin Ebru E. ortadan kayboldu. Eşinin, duğunde takılan takılar, annesine ait 8 bin TL para ve 2 adet bileziği de alarak kactığını one suren Sercan Yavuz, savcılığa giderek şikayetci oldu.Yavuz, Ebru E. ile Biga'da tanıştıklarını belirterek, "Sohbet ettik. Tanıştıktan 1 hafta sonra kız bana kactı. Ben bunu sevdim. Bana turlu yalanlar soyledi, yine kabul ettim. 'Tecavuze uğradım' dedi, 'Bir kız cocuğum var' dedi. Ben yine kabul ettim. Duşmuş, bir tekme de ben vurmayayım diye duşundum şeklinde konuştu.
Yavuzun konuşmakta gucluk ceken annesi Zekiye Yavuz ise, duğunden 3 gun once gelinini bir rahatsızlığı nedeniyle hastaneye goturduğunu, burada, daha onceden sezaryenle bir cocuk dunyaya getirdiğini oğrendiğini soyleyerek, Oğlum birisini sevdi Bigadan. Kendi ayağıyla benim evime geldi. Gelinim diyerek sahiplendim, evime aldım. 1 ay sonra, duğune 3 gun kala hastalandı. Doktora goturdum. Bana kızın ailesi, Bağırsak ameliyatı dedi. Devlet hastanesine goturdum, bilgisayarda baktırdım. Dedim ki, Gelinimin bağırsak ameliyatı varmış. Bana dediler ki, Yok abla bu sezaryenle doğum yapmış. 14 aylık kızı varmış. Eve geldik, ağlayıp sızladı. Tecavuze uğradım, beni affedin dedi. Biri bir tekme vurmuş, ben de vurmayayım dedim. Aldım onu evime. Gelin olarak kabul ettim. Duğunumu yaptım. Duğunden sonra cuma akşamı nikahını kıydım. Bir sabah eşim ve oğlum işe, cocuklar okula gitti. Ben de Bigaya indim. Benden sonra eşim eve yemek yemeye gitmiş. Sonra beni aradı. Ebru evde yok. Senin yanında mı? diye sordu. Ben, Yok dedim. Annesini aradım, telefonu acmadı. Babasını aradım, Biz Ebruyu da aldık, takıları da aldık. Bizi bir daha aramayın diyerek telefonu kapattı. Şarkoye, koylerine gittik. Zannettim ki ayrı bir ev istiyor. Ailesini bulayım, konuşalım. Ne olursa olsun yeter ki donsun. Yeni ev acarız. Muhtarı buldum. Muhtar bize, Siz arkanıza bakmadan kacın. Siz ilk de değil, son da değilsiniz. Siz dorduncu kişisiniz' dedi" ifadelerini kullandı.Sercan Yavuz, 1 haftalık eşinden şikayetci olduğunu soyledi.
Kaynak: İHA
Yeni gelin takılarla ortadan kayboldu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Yeni gelin takılarla ortadan kayboldu