Antalya'da 16 yıl once birbirlerini severek evlenen Gulbahar Değirmen ve eşi O. Değirmen arasında birkac ay once anlaşmazlık başladı. İddiaya gore 7 yıldır calıştığı işyerinden cıkarıldığı icin kıdem tazminatı alan Gulbahar Değirmen ile ayakkabı tamircisi olan eşin arasında tartışma yaşandı. Bir sure sonra evi terk eden O. Değirmen, once elektrik ve suyunu kestiği evden eşinin cıkmasını istedi. 16 yıllık emeğinin olduğunu soyleyerek evden cıkmayacağını belirten Gulbahar Değirmen ise boşanma davası actı.
İŞ MAKİNESİ KİRALAYIP EVİ YIKTIRDI
Bugun işyerine gelen telefonla şok geciren Değirmen, Karşıyaka Mahallesi'ndeki evine gittiği anda gorduğu manzara karşısında yıkıldı. Eşinin bir iş makinesi kiralayarak evinin duvarlarını yıktırdığını goren Gulbahar Değirmen fenalık gecirdi. Komşuları tarafından sakinleştirilen kadın, savcılığa suc duyurusunda bulundu. 16 yaşındaki oğlunun bir suredir babasının yanında kaldığını belirten Gulbahar Değirmen, "Bir tazminat yuzunden bu hale geldik. Bana 'evden cık' dedi. 16 yıllık emeğimi neden bırakıp gideyim? Bugun gelip evi yıktırmış. Gorunce ne yapacağımı şaşırdım. Polis cağırmışlar ama gelinceye kadar yıkıp gitmiş. Ben şimdi ne yapayım?" dedi.
Eşinin tum mal varlığında hakkı olduğunu belirten Gulbahar Değirmen, eşyalarını toplayıp geceyi gecirmek icin komşularına sığındı.

Turkiye gazetesi