Soma faciası icin herkesin yureği yanarken Hulya Avşar konuşmaya değer bile bulmadı. Somada yaşanan faciaya yazıları ile tepki gosterenlerin yanı sıra yardım icin seferber olan unluler de var.
Somada insanlar buyuk bir acı yaşarken Hulya Avşar kopeği Cakılla Belgrad Ormanında spor yapıp gunun gun ediyordu. Sevilen şarkıcı ulkede yas ilan ettiren facianın ardından bir kac cumle bile kurma gereği hissetmedi. Hulya Avşar kendisine Somayı soran gazetecilere , Beni bu konulara karıştırmayın! Ajite yapıyormuş gibi bir duruma duşmek istemem. Bana soru sormayın; oyle bir modum yok diyerek tepki gosterdi. Hulya Avşarın tanınmamak adına kapuşonuyla başını kapatması da gazeteciler tarafından not edildi.
PEKKAN HELİKOPTER KİRALAYIP EKİP GONDERDİ!
Super star Ajda Pekkan ise yaşanan faciada yakınlarını kaybeden ailelere yardım edilmesi icin kendi ekibini gonderdi. Unlu şarkıcı bir helikopter kiraladı ve ekibini, yakınlarını kaybedenlerin acil ihtiyaclarını tespit etmek ve karşılamak icin Somaya yolladı. Henuz acılar cok taze olduğu icin kendisi Somaya giderek dikkat cekmek istemeyen Pekkan, danışmanı Murat Yıldırımın başında olduğu ekibine, kurtarma faaliyetine katılan resmi gorevlilerin gozunden kacan aksaklıkların giderilmesi icin talimat verdi. Ağırlıklı olarak yiyecek icecek organizasyonu yapan ekip, yardıma muhtac aileleri de tespit ediyor. Pekkanın bir sure sonra Somaya giderek belirlenen aileleri ziyaret edeceği ve yardımca bulunacağı belirtildi. Ajda Pekkan uc yıl once de Somaliye giderek yardım konseri duzenlemişti.
AKAY KOŞESİNDE SERT TEPKİ GOSTERDİ!
Turk sanat muziğinin sevilen sanatcısı Onur Akay ise kaleme aldığı yazısında siyasetciler gibi sanatcıların da yuhalandığına dikkat cekerek, Başbakan Erdoğana 1800′lu yılların şarkıları ile ornek verdi. Akay, Bu ornek şuna benziyor. Gece saat 02:00da barda sahneye cıkıp, 1800lu yılların şarkısını soylersek, bize de yuh cekerler. Ozel konser veya gazino programlarında okunması gereken, HammÂmîzÂde İsmÂil Dede Efendinin Hicaz Yuruk Semaisi, Yine Neşe-i Muhabbet Dil-u Canım Etti Şeyda isimli olumsuz eserini, gece yarısında bara eğlenmeye gelen insanlara okursak, bize de yuh cekerler! Sanatcıya yuh cekersen mikrofonu kafana yersin mi diyelim? Sayın Başbakanım bir gun bara sahneme gelin deneyelim. 1800lu yılların eserleri ile sahneye cıkacağım izleyin. Ama sonra size, Kader Diyemezsin Sen Kendin Ettin isimli şarkıyı armağan ederim, o zaman alkışa bakın! Kaldı ki, Başbakana ve siyasetcilere yuh cekmek, Ceza Kanunları acısından suc değildir. Zaten ben Başbakana değil, Başbakanın vatandaşa yumruk ve tokat attı iddialarına Metin Feyzioğlu olayından sonra, şaşırana yuh cekiyorum. dedi.
http://www.ulushaber.org/hulya-avsardan-soma-icin-skandal-sozler.html