kıxlar benim bir aylık bebegim var bebegim ilk zamanlarda cok aglardı son gunlerde duzene girdi gibi ama bazen saatlerce emiyor ve gogsumde sut kalmadıgı icin doymuyor bende mecbur aksamları ogluma mama veriyorum birde birde aksamları nedendir bilmem aksam saat 6 da baslıyor gece 9 a kadar aglıyor bazen mama verince sakinleşiyo bazen mama da versem altınıda değiştirsem susmuyo ama rutin bi sekilde her gun aksam 6 da baslıyo aglamaya ve saatlerce aglıyo ağlarken kucagıma alıp hızlı dans edersem elektirik supurgesini acarsamda susuyo sizin bebeklerinizde boylemi haa birde su var aglama krizine girince arada nefessiz kalıyo ve morarıyo sesi cıkmıyo bişey olcak diye cok korkuyorum. bana biraz akıl verin normalmi bunlar birşeydaha gece gunduz 2 saatde bir uyanır doymak ister aglama krizi zamanı dısında ama ogleden soraları saatlerce uyumak istiyor o kadar zorluyorum o zamanda uyanmıyo sizce kendi haline bırakayımmı cunki diğer zaman dilimlerinde hic ogun atlamaz zaten cok yoruyo beni. yoksa yine 2 saatde uyandırayımm BİR AKIL LUTFEN. BU ARADA HEMŞİRE BEBEGİN İRİ SEN BUNU DOYURAMAZSIN MAMA DA VER DEMİŞTİ AMA BEN MAMAYA ALISSIN İSTEMİYORUM SUTUM ARTARMI SİZCE ???????????????????????????????????????**