Bebek Beslenmesi tahıllı ek gıda kullanımında yardım istiyorum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi tahıllı ek gıda kullanımında yardım istiyorum
-
30-09-2022, 10:25:35Merhaba arkadaslar, malum 6 aylık olduk ve ek gıda zamanı.Hipp marka tahıllı kullanıyorum ama arkalarında acıklayıcı hicbirsey yok.Yulaflısını aldım arkadaki olcuye gore yaptım kaskatı oldu.neyse suyla actım bunda bir sakınca yokmuş.ben istiyorumki yatarken yediriyim fazla uyusun.dun denedim 1 bucuk yemek kasıgı ile yaptım erik rendeledim hepsinide yedi ama 4 saat sonra uyandı.onuda zor yedirdim aksam olunca yatıcam diye huysuz oluyor.mama yerken dalıyor cabucak.şimdi birde hipp iyi gecler sutlu yulaflı elmalı aldım.ama bu su ile yapılıyormus.diğeri mamayada katılıyor ama bu katılıyormu bilmiyorum ayrıca arkasındaki olculer cok fazla.gunde kac kasık yencek yazmıyor.bu urun sutlu oldugundan dolayı mamaya katılıyormu bilmiyorum.yani sonuc olarak bu tahıllı ek gıdaları rayına sokamadım.tecrubelilerden yardım istiyorum.bugun yarın sebze corbasınada baslıcam menumuz nasıl olcak bilmiyorum.gunde iki kere bu tahıllılardan verilirmi.mesela sbh kalkınca yulaflı aksam yatarkwn iyi geceler olandan versem.hos yatarken pek kasık mama yeme modunda olmuyor alısırmı bilmem.yoksa biberon mamayamı devam etsem kafam karıstı.