Evlat Edinme Eşim onceki evliliğimden olan kızımı evlat edinmek istiyorrrlutfen okuyun kızlar
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Evlat Edinme Eşim onceki evliliğimden olan kızımı evlat edinmek istiyorrrlutfen okuyun kızlar
-
30-09-2022, 10:13:21merhabalar ben 6yıl once 2.evliliğimi yaptım ilk evliliğimden olan kızım2003 doğumlu velayet bende ve babasıyla 4yıldır telefonla dahi goruşmuyor buarada ben yada eşim istemediği icin değil kızım istemediği icin şuan ayrışehirlerdeyiz fakat kızımı her gondermek istediğimde babasıyla goruşmeye bana kızıyor o benim babamn değil benim1tane babam var oda şimdiki eşimi diyor hakikaten ama ben evlendiğimde kızım 4.5yaşındaydı babasını aratmadı değil oz babası gibi davrandı.boyle yazarken bile kotu oluyorum Allah razı olsun eşimden 2cocuğumuz daha oldu buarada kesinlikle ayırım yok olmadı sanki eşim hakikaten babasıymış demek istemiyorum babasızaten...yazmak istediğim cok şeyler var ama nasıl yazacağımı bilmiyorum ilkokul2de başladı sorularımız anne senin soyadın neden farklı benimde soyadım seninkinden olsun anlatılmasıgerekenleri anlattım geciştirdik buarada soyadını nasıl değiştirceğimi araştırıyordum derken seneler gecti kızım5.sınıfta yani ortaokulda kızımnınarkadaşları annenin soyadı neden farklı gibi soruları olmuş kızımda annemin soyadını kullanıyorum demiş kimseye babasının başkası olduğunu soylemiyor bikac gun once hastaneye gitmek icin kızımdan kimlikleri almasını rica ettim bende bebeğime mama hazırlıyordum mutfaktabiara ses kesildi ne yağtığını merak ettim odaya girdiğimdekimliklere baktığını gordum neoldu kızım dedim bu hakikatencok zor bi durum anne bende babamın kızı olmak istiyorum deyince 6yıllık guclu durmaya calışan ben koptum artık lavaboya attım kendimi yarım saat cıkamadım...neyse akşam eşime anlattım sonra kızımızı aldık karşımıza tv kapattık eşim:kızım sen benim kızımsın zaten soyadın ne olursa olsun sen bana baba olmayı o duygularıyaşatan benim ilkgozağrımsın evlatlık demek istemiyorum evladımsın zaten ama bazı gerceklervar onlarda babandan kalack bitakımlar malları alamazsın demeye kalmadı babacım ben hicbişeyistemiyorum senin soyadını istiyorum onun hicbişeyini istemiyorum bana babalık yapan hastalığımda yanımda olan sendin sen benim babamsın ...ağlaşmalar.....şimdi kızlar başınızı ağrıttım cokozur diliyorum bana bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardımcı olsunbuaradaben karşı taraftan hic nafaka veya kızıma herhangi bir harclık maddi manevihicbişey almadımalmadığım gibi kızım istemese bile benolsam gelir okulda gorurdum ama o yapmadı buarada ben o kişinin4.eşiymişim evlendikten sonra oğrendim 2kızı daha var adamın onlar onun yanında şimdi evlat edinmeyle bana yadımcı olursanız cok sevinirim ona gore dava acıcaz şimdiden cok teşekkur ediyorum