slm arkadaşlar,benim 5 ay 1 haftalık bebeğim var ama erken doğduğu icin duzeltilmiş 3 ayı bitti.maşallah iştahı cok iyiydi anne sutu alıyo sağarak veriyorum.sutum yetmediği icin mamada veriyodum.150 cc sutu ya da mamayı cok guzel iciyodu 3-4 saatte bir.gunde 1000 cc civarında sut iciyodu.
ama yaklaşık 1 aydır iştahı tamamen kesildi şimdi 90 cc yi zor iciyor.bazen 60 bazen 50 cc oluyo bu miktar.gece 11.30 gibi sut icip uyuyor ve sabah 8 oluyo hala uyanmıyor.ben kaldırıp azda olsa sut iciriyorum genelde 50 cc ancak icebiliyo sonra bidaha uyuyo 11-12 gibi uyanıyor.uyandırmaya calışıyorum ama nafile.
psikolojim bozuldu artık.bi bebek bu kadar saat ac uyurmu yaa..
bikac değişik doktora goturdum kilo alımı azda olsa devam ettiği icin pek onemsemediiler.yinede kan,idrar ytahlilleri yapıldı hic bişe cıkmadı.
doktor keyfi nasıl istiyosa oyle icsin sutunu diyor ama beb bi turlu ikna olamıyorum.gunde 500 cc ancak sut iciyo artık ve bu aydaki bebek icin cok az.
bide kusmaları var cok şiddetli fışkırtarak kusuyo.
off cok bunaldım,bugun sabah 80 cc icti şu saat oldu hala ac,sut verdim az once biraz olduğu gibi geri kustu.
size yazayım dedim.yardım edin bana,normalmi şimdi tum bunlar,bu kadar cok uyuması ac ac.
o bana gulucukler sacıyo şuan ben ağlıyorum karşısında,cok kotuyum..
Bebek Beslenmesi bebeğimin iştahı kesildi ve cok uyuyor..
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi bebeğimin iştahı kesildi ve cok uyuyor..