Mustafa Sandal – Emina Jahovic

Mustafa Sandal ile Emina Jahovic 3.5 senelik beraberliğin ardından 13 Ocak'ta Les Ottomans Otel'de 40 kişilik davetli topluluğunun onunde hayatlarını birleştirdi.
Duğun daveti bile cok gizliydi!
Mustafa Sandal bir ay oncesinden Les Ottomans'ta rezervasyon yapılmasına rağmen nikÂhı herkesten gizliyor. Ailesi dışındaki yakın arkadaşlarını 'Akşam yemek yiyelim' diye cağırırken bazılarını da 'Bir arkadaşımın duğunune gideceğim, bana eşlik eder misiniz' diye nikÂhına davet ediyor. 10 kişi kız tarafından, 30 kişi de erkek tarafından olmak uzere 40 kişi Les Ottomans'ta bir araya geliyor. Mustafa Sandal, nikahı şoyle anlatıyor: "Cok heyecanlı olacağımı zannediyordum ama son derece mutlu ve huzurluydum. Emina heyecanlıydı. Yine de nikah kıyıldıktan sonra benden once davrandı ve ayağıma bastı ama ben de ayağına basmayı ihmal etmedim..."

Valentino imzalı gelinlik ve damatlık giyen ciftin mutluluğu, gozlerinden okunuyor...
MUSTAFA Sandal 3,5 yıldır birlikte olduğu Saraybosna'lı Emina'yla 14 Ocak'ta Kuruceşme'deki Hotel Les Ottomans'da sessiz sedasız evlendi. Sadece 30 kişilik davetli topluluğunun bulunduğu nikÂhta Mustafa Sandal'ın nikÂh şahitliğini KVK şirketinin genel muduru Bulent Cavuşoğlu, Emina Turkcan'ın şahitliğini ise Bizera isimli kız arkadaşı yaptı. Buyuk bir gizlilik icinde yapılan ve Beşiktaş Belediyesi memurunun kıydığı nikÂhın butun hazırlıkları Arnavutkoy'deki Dolce kafenin sahibi Nilgun Ertuğ tarafından yapıldı. NikÂh masası ve davetlilerin oturacağı masa ve sandalyeler Fransız dantel ve ipek organze kumaştan hazırlanırken, masaların uzerine İtalyan Massimo imzası taşıyan şamdanlar konuldu. Gelin ve damatlık moda dunyasının unlu ismi Valentino imzalı... Emina Valentino'nun sade bir gelinliğini giyerken, Mustafa Sandal ise unlu modacının papyonlu siyah bir takımını tercih etti. Gelinin gelin başı, elindeki buketi ve duğun pastası da yine Nilgun Ertuğ tarafından hazırlandı.

“Hemen cocuk istiyoruz”
Sandal, nikÂhtan hemen sonra "Emina senden iki cocuk istiyorum" diyor, kayınvalide Tulin İleri'den de benzer bir dilek geliyor: "Torun sahibi olmak istiyorum!" Emina da onaylar gibi gulumsuyor. Duğun ise yaz aylarında Bodrum Mandal Otel'de uc gun uc gece surecek bir partiyle yapılacak. Kız tarafı 150 kişi olacak. Sandal ise kac kişi davet edeceğini kestiremiyor.

Petek Dincoz – Can Tanrıyar

Canlı yayında duğun!!!

8 yıldır istikrarlı bir birliktelikleri olan Can Tanrıyar ve Petek Dincoz, canlı yayınlanan Beyaz Şov'da evlendiler.

Petek Dincoz'e Beyaz'ın programında surpriz yapan Can Tanrıyar, evlenme teklif ederken oldukca heyecanlıydı. Can Tanrıyar, canlı yayında ilk once ondan ozur diledi.. 'Bana 8 yıl katlandığın icin cok teşekkur ederim.. Sitemlerde bulunmakta cok haklısın.. Bunların hicbirini hak etmedin' diyen Can Tanrıyar, dizlerinin uzerine cokerek evlenme teklif etti. Evlilik teklifini 'Burada herkesin ve milyonlarca izleyicinin onunde benimle evlenir misin?' diyerek yapan Tanrıyar'a Dinckok'un cevabı 'evet' oldu.

Teklif sonrası yine bir surpriz; Kutsi programa katıldı ve 'İlanı aşk ediyorum' şarkısını soyledi. Şarkıyla dans eden ciftin, gozyaşlarını tutamadığı gozlendi.

UNLULERİN UNUTULMAZ DUĞUNLERİ...

Unlu yıldızlar, politikacılar, prensler, prensesler ve medyanın takip ettiği isimler, milyonların dikkatle izlediği duğunlerle hayatını birleştirdi.
NBC’nin internet sitesi, unlulerin hayatını birleştirdiği yuzyılın duğunlerini anlattı. İşte, milyonların dikkatle takip ettiği asrın duğunleri:
Jacqueline Kennedy-Aristotle Onassis: John F. Kennedy’nin oldurulmesinden 5 yıl sonra dul eşi Jaqueline, Yunanlı armator Aristotle Onassis ile yaşamını birleştirdi. Duğun, damadın ozel adası Skorpios’ta yapıldı. Toren sade olsa da milyonlar merakla bekliyordu. Kucuk botlar kiralayan gazeteciler, cifti Onassis’in yatında verilen partiye gecişinde birkac kare goruntulemek icin adeta birbirini ezdi. Onassis 1975’te oldu, Jackie ise 1994’te hayata gozlerini yumana değin kitap editoru olarak calıştı.
Priscilla-Elvis Presley: Elvis Presley, 1 Mayıs 1967’de 21 yaşındaki Priscilla Beaulieu ile evlendi. Cift, Las Vegas’taki Aladdin Hotel’de evlendi. Menude kızarmış tavuk, domuz rostosu ve muz vardı. 9 ay sonra Lisa Marie doğdu. Elvis, kızı henuz 9 yaşındayken hayata gozlerimi yumdu.