bebeğim 31 haftalık doğdu 20 gun kadar kuvezde yattı daha sonra eve gectikten yaklaşık iki hafta sonra hastaneye yuksek ateş şikayetiyle goturduk kan tahlili yaptılar ve hemoglabin 7.1 cıktı anemi dediler ve kan verildi kan verildiği gunun akşamına beyin kanaması gecirdi ve arkasına havale ve 4 gun yoğun bakımda yattı ama surekli emzirmeye girdim yani bidaha bilinc kaybı olmadı.. yoğun bakımda cıktı 20 gunde gozlem altında yatacak dediler ve yattı surekli ilac verdiler mr cekildi ve aktif bi kanamsı yok ama orada kan pıhtısı duruyo ve vucut onu emerek o yok olacak dediler ama anormal bi durum olmadı sadece cok uyuşuk ve surekli bi uyku hali vardı ilaclardan normal dediler şuan 4 aylık duzeltilmiş ayı 2 oluyo ve tekrar havale gecirmemesi icin luminalatten(ağır bi ilac) isimli bi ilac kullanıyoruz ama o ilacı verdikten sonra cok uyuşuklaşıyor daha cok uykulu bi hal alıyo hareketleri azalıyo. uyandığında ise başını flan tam dik tutamıyo biraz tutuyo ama sonra bırakıyo ama ilacın etkisi azaldığında yani 8 10 saat gectiğinde konuşurken beni dinliyor sesler cıkarıyor guluyor kolları bacakları dahada hareketleniyor ama ben yinede tedirginim herkes bişey soluyo bu konuda en azından bilgisi olan birinin destegine ihtiyacım var