Fontana Gelin Tacı`ndan Emel Toprak Sorularımızı Cevapladı

24.05.2006
Emel Hanım merhaba, biliyoruz ki yıllardır bu sektordesiniz ve bunyesinde gelin tacı uretimi yapan tek firmasınız? Bu noktaya gelene dek gecen sureyi bize anlatır mısınız?

Uzun yıllardan beri takı yapımı ile uğraşmaktayım. Marmara Universitesi Guzel Sanatlar Fakultesi sonrasında Derishow`da tasarım bolumunde aksesuar konusunda calıştım. Ardından, eşimin işi nedeniyle gittiğim Amerika`da gelin tacları yapan bir yerde tasarımcı olarak calıştım. İstanbul`a dondukten sonra cok zevk alarak yaptığım bu işe devam etmeye karar verdim ve 10 senedir surduruyorum.

Kişiye ozel design yapıyor musunuz?

Evet, kolleksiyonumun icinden yola cıkarak ya da gelin adayının duşundukleri doğrultusunda calışmalarım da oluyor. Gelin adayları genelde koleksiyonumun
icinden istediklerini bulabiliyorlar.

Gelin tacları gelinliğe gore mi hazırlanır? Yani gelinler once gelip size gelinliklerini mi gosteriyorlar?

En doğru calışma, gelinlik secimi yapıldıktan sonra gelin başının kararlaştırılmasıdır. Gelin adayları gelinlik kararından sonra değişik şeyler
bulabilecekleri icin bize geliyorlar.

Gelin adayları urunlerinizi nereden temin edebilirler?

Gelin adayının koleksiyonumu gorebilmesi icin benimle randevulaşması yeterli. Boylece isterlerse bağlantılı calıştığım yerlere de gidebilirler.

Bu Gorsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Gelin adayları taclarını secerken nelere dikkat etmeliler?

Gelin adayının nasıl bir gelin olmayı hayal ettiği, ne istediği cok onemli. Sonrasında gelinliğin modeli, yuz şekli, sacını nasıl istediği, eşiyle boy farkı gibi şeylere dikkat etmelidir.

Urun fiyatlarınız hakkında bilgi verir misiniz?

Tekli firkiteler 20 - 30 YTL, taraklar 60 - 100 YTL, taclar 140 - 200 YTL arasında.

Fontana Gelin Tacı

Emel Toprak

Tel: 0 212 669 61 12 - 10 Hat