Kızlar oncelikle konuyu yanlış yere actıysam ya da daha once bu konuyla ilgili baslık varsa Ozur dilerim benim 2 ay 4 gunluk bir oğlum var gaz sancısından sabahladıgımız beni emzik yerine koydugu zamanlar cok oldu ama bazı geceler altı temız karnı tok oldugu halde gaz sancısı da yokken uyumuyor gece 1 den beri ugrasiyorum az once yani 7 30 da uyudu 2 gun once ishal asısı rotarix yapıldı saglik ocagında ama asının yapıldıgı gun uyudu yani standart gece uyanmalarına kalktı asıdan kaynaklımı bilmiyorum bu durum
sadece anne sutu alıyor ve uc ayrı dr da sutumun yettiğini ve fazla kilo aldıgını soluyor kesinlikle biberon almıyor kucaga alıstı ya emerek uyuyor yada gazını cıkartırken gogsumde uyuyor besıgıne koydugum zaman ya hemen uyanıyor yada 10 dakika sonra
banyo masaj fon makine sesi elektrik supurgesi ayakta sallama besıkte sallama arabayla dolasma her yolu denedık ama yok gozlerının altı sısmıs durumda artık bu durumda olan var mı yada ben ne yapayım gercekten deliricm uykusuz kalıyor sabahlayınca gunduz ya kup gibi uyuyor yada bı kac saat uyuyor
lutfen acil yardım edin :( bebeğim uyumuyor
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- lutfen acil yardım edin :( bebeğim uyumuyor