artık delirmek uzereyim ya cok sevdigim bir sevgilim var bazen anlaşmazlıklar olsa bile gecinip gidiyoruz ben artık ailemden saklamaktan bıktım soylemek istiyorum saklı saklı aglıyorum ama biliyorum ki ailem asla kabul etmeyecekler

kultur meselesi denge meselesi ben uni okuyorum o liseli filan bole seyler ya aslında başka seylerde var ama anlatamıyorum ailem onyargılı birisi ben ise asla ole degilim ailem yok şu memleket soyledir yok bu memleket boyledir diye yorum yaparlar hep ,sevdigimede yapcaklar babam asla kabul etmeyecek cok sinirli cunku ya beni red edecek ya olmayacak ama ben bu yuzden sevdigimle ayrılmak istemiyorum ,ayrılmayacagımda ailem icin en sonuna kadar savaşsam ama anlatamadıgım okadar cok sey varki her olumsuzluk beni artık yıpratıyor şuan sevgilim askerde geldiginde artık evlenmek istiyor onumde okadar engel varki benim şimdiden bunları takmaya başladım evlenmek isteyipte evlenememek sevdigine kavusamamak

((boyle bir durumla karsılasıp sıkıntılar yasayan varmı?ve nasıl engelleyi yıktınız bana akıl verebilecek birisi varmı lutfen yardım