Konuyu Bir derdim var bolumne acıcaktım ama yazacağım dert olmadığı icin ve aynı zamanda bu bolumle alakalı olduğu icin buraya yazıyorum..Yaşım 20 ve okuyorum son zamanlarda nedense bu bolume cok uğrar oldum tencereydi kahvaltılık setiydi falan pek bir ilgimi ceker olduuCADIARZU
İlk sorum bu normal mi?
Birde ailemden iyi duzeyde harclık alıyorum ama paramı tutamayan biriyim..Hazır boyle şeyleri heves etmişken ufak tefek arac gerecleri alsammı birde ben kutahyada okuyorum orda porselenler daha bir ucuz oluyor...Hem bu sayede ailemden aldığım harclığın bir kısmınıda değerlendirmiş olurum..cunku kenara koy biriksin gibi sabrım yok en azından boylelikle ileride daha az masraf cıkar diye duşundum..:1closedeyes:Cok yakın bir arkadaşıma sordum bence alma yenileri cıkar aldıklarını beğenmezsin dedi..
Dediği doğru olabilir tabiki ama ne bileyim işte bende oyle olur olmaz şeylere paramı carcur edeceğime bu şekilde değerlendiririm ilerde bana yarar sağlar diye duşundum
Yaşıma gore fazlamı aceleciyim...Eğer değilsem tecrubeli olan ablalarımdan arkadaşlarımdan yardım etmelerini rica ediyorum mesela ufak tefek olabilcek neleri alabilirim:uhm: