Kızlar bir derdim var koşesine acmalı olabilirdim aslında dert gibi duruyor ama aslında benim sorunum daha ziyade siz yeni evleneceklerin anlayacagı cinsten ve başka evlenecek kızlara da yardımı dokunabilir diye duşunuyorum.
benim eski bir birlikteliğim oldu 3 sene ve evlilik vaadiyle kandırıldım sonra terkedildim, cok uzuldum arkasından, sonra benim bu sevdiğimle tanıştım ama bir takım sebeplerden ayrıldık.

yıllar gecti yeniden cıkıyoruz ve henuz 3 ay oldu şu an oyle telaşlıyım ki, evlilik konusu acıldı diye tarih vermesini istedim eve gelin olmadı aramızda soz takalım dedim fakat sevgilim bundan kacındı, benim sozum sana yetmiyor mu diyor. durumları toparlayalım da demişti ama maddi yonden değil de daha ziyade benle ilgili kararsızlık cektiğini duşunuyorum, yani henuz kafasında benle evlenme fikri netleşmedi bana kalırsa...

şimdi sizin ilişkilerinizde genel olarak flort edip sonra nişan soz evresi gecirmişsiniz, ben de kader kısmet diyerek devam mı etmeliyim evlenmeyecekse ayrılayım diyorum ama evleneceğini soyluyor :ecrin_bebek:

sizin flort surelerinizi de soyler ornek verirseniz sevinirim. opucukkler..