merhaba kızlar doğum yapalı 14 gun oldu ilk gunler cok guzeldi rahattı kızım emiyor 2-3 saat aralıksız uyuyordu hem gunduz hem gece ne ictiğini geri kusuyordu nede gaz sorunu vardı tek derdimiz benim goğus uclarımdaki acıydı ve kanala dolan sut yuzunden sertlik sandımki tek sorun bu olacak ama biraz buyumeye başlayınca gaz sorunuda başladı ağlama nobetleri, altı azcıkta pis olsa emmiyor, emdiğini bazen hemen olduğu gibi geri cıkartıyor her yer batıyor beni bi telaş korku sarıyor, yada genzine kacıpta oksurunce canımdan can gidiyor.
doktora henuz gitmedim gaz sorunu icin 10 gun sonra kontrole gitmemiz gerekiyor ozamana kadar bekleyeyim diyorum ilac falan almadım dunden beri kendim rezene cayı iciyorum kızımada karnına ve ayaklarına acı elma yağı (diğer adı adacayı yağı) suruyorum baya rahatlattı emzirdikten sonra yarım saat kucağımda dik tutuyorum tabi bunu sadece gunduz yapa biliyorum gece mumkun değil ama baya rahatlattı kızımı bu elma yağı.

aranızda kullananlar varsa eğer tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum malum bu yağın kokusu cok keskin gunde kac kere sure bilirim bebeğime sonra bide zarar etmesin cildine