şimdi komple bir ceyizseti duşunun bardak tencere catal bıcak yemek takımı herşey ama herşey hepsini yeni alıcam.. bunun icin sizce karacanın setini alsam nasıl olur yani alıp kullanan varmı??diyorlarki kaşıkların saplarını plastikten yapmışlar (henuz gidip gormedim bakmadım) sizler memnunmusunuz? ben boluk porcuk almak istemiyorum herşeyi icinde olan takımlardan almak istiyorum ona gore ben gidip beğenicem babamada bunlar dicem ve taksidine giricez Hayırlısıyla.. ve şu yemek takımlarımı kare şeklinde cıkan desenli yeni modellerden istiyorum sizce nasıl olur?? ve bana onereceğiniz başka şeyleride yazarsanız duşuncelerinizi falan cok mutlu olurum.. Şuan herşeyi baştan duzuyorum ve aklınıza gelen herşeyi yazınki liste yapıcam kızlar yardımcı olursanız sevinirim..bana neyi hangi markayı modelleri onerirsiniz?
Bu arada pike takımı salon takıımı yatak ortusu takımı onlarıda malesef parayla taksidine girerek alıcam cunku onlarda gitti hep, ve salondaki konosolun vitrinlerin icineyse yeni cıkan dantelsiz kumaşın ustune işlenen boncklu takımlardan alıcam kumaş gibide değil değişik tul gibi bişeyin ustune..
yarın zeytinburnundaki evkura ve aksu alışveriş carşısına gidicem.. gitmedende sizlerden fikir almak istiyorum..
salon takımımı soyle duşunuyorum dantel haricinde daha spor dursun diyee

kullanan memnun olan varmı??
yemek takımınınsa corba kaseleri falan tabaklar kare olsun istiyorum mesela şoyle

hadi bana duşuncelerinizi yorumlarınızı yazın kızlar GERCEKTEN COK ıHıTıYACIM VAR..
Varmı KARACANIN SETıNı ALAN??