Benim hikayem biraz ilginc.birazda uzun oldu ama kusura bakmayın lutfen.
Aslnda hastaneye doğum icin deil eşim icin gitmiştik. Eşim guvercin besliyor onlardan olsa gerek boynuna kene yapşmıştı. Doktor keneyi ckarttı kan tahlili icin tekrar cagrdı. Iyikide cagrmş. Dogumuma daha 2 hafta vardı hazr hastaneye gelmişken bende bi doktora gorunym dedim. Hic sancm yoktu ama 2 gundur kramplar giriyordu ve oturdugumda ağrı oluyodu. İlk doğumum olduğu icin tecrubemde yok tabi. Nese doktora anlattm bunları hamileligim boyunca ilk kez alttan muayene oldum ve doktor demesin mi kızım sen eminmisin doğuma 2 hafta olduğuna senin doğumun başlamş ayakta durman bike tehlikeli dedi. Beni bi heycan mı diyim korkumu diyim tarifi yok bi duygu sardı. Dr. Hemen yatış verelim sana dedi korkudan eve gitmek icin daha hazr deilim eve gidip hazrlanmam lazm dedm halbuki herşey hazrdı dr. evin yaknsa hemen git gel fazla ayakta durma dedi arabamz olmasa ambulansla yollycaklardı yani o derece. Doktorun odasndan cıktk ayakta durmam sakncalı die eşim beni kucağına aldı herkes bizi izliyo die cok utanyorum ama bi yandanda ağlamayla karşk guluyorum .d duygularımı tarif edemem size. .d nese eve geldik ama gelene kadar ben ağlyorum eşim hahaha hihihi arkadaş akraba aryo benim cocuk yolda sıkı durun die. .d evde hemen girdim odaya kitledim kendimi eşim hadi cnm al cantanida cıkalm bak bari kapıyı ac fln dio ben ısrarcıyim tabi gitmiycem korkuyorum die. Daha 2 hafta var bekleyelim 2 hafta snra gidicem soz dedim baktm eşim ağlıyo hemen kapıyı actm meğer yalandan ağlyomuş kapıyı acıyım die .d hemen aldı beni yine kucağına arabaya ordanda hastaneye eş dost bizden once gitmiş hastaneye. .d ben dahada utanyorum tabi nse gelelim doğum haneye. Direk catala aldılar acılma var die ama bnde sancı yok dr ıkın dio yok. Nese suyumu patlattı ağrı kesici yapym bari ağrılarn azalsn dedi yok suni sancı verceksinz diyip onuda istemedm dr. Allem etti kallem etti yaptı iğneyi meğerse gercktn suni sanciymış. Korktuğumu anladğı icin dr. Da yalana başvurdu napsn. .d nse bana bide hasta bakıcı verdiler nereye gitsem peşmde wc ye gidicem diyorum kapını acık bırak seni gorcem dio kurtulamyorum. .d nst ye bağladılar beni bebeğin kalp atşları icin baktm hasta bakıcı gitti hmen cktm odadan duğmeye bastm doğumhanenin kapsni actm tam ne guzel kacıcaktm baktm herkz orda eşimin arkadaşları flnda bekliyo ustumde ameliyat onluğu utandm tekrar girdim iceri mecbur ztn o anda bana bi sancı geldi kendimden gectim hemen catala fln kendm oturdum doktora bağryorum gell gell die. .d ebe bebek hemşiresi dr hemşire hasta bakıcı hepsi başmda. .d ay bnm tuvaletm geldi dedm dr yap dedi yok yapamam wc ye gidiyim dedm artk gidemezsn fln derken iyi bunu sen istedin dyip bi bağrdm Afedersiniz buyuk tuvaletm vardı oyle bağrdmm .s ben tuvaletimi yapyorum sanyorum bebek geliomuş doktor demesn mi ay cok guzel bak senin gibi saclı bi kız gelio die sancınında siniriyle sinemamı oynuyo da izliosunuz 5 kişi karşımda tut saćndan ceksene dedm dr. Hemen ztn bebeği ckardı ama ben bi rahatladm sormayn. Ayy eğer bi hatam olduysa kusura bakmayn dedm hepsi gulup biz alışknz ama sen geldiğinde sakindin bu kadarını beklemiyoduk dedi. Ben suni sancı dan snra doktora cataldayken vurmuşum ebenin sacını cekmişim hasta bakcıdan yalvar yakar bi yudum su istemiştim yasakmş doğumdan once die bana sadece bi yudum vermesn mi ona bağrmşm bardağı vermemişm fln ee ben size dedim suni sancı vermeyin die dinlemediniz .d ama şu anda kndimdem utanyorum şimdi olsa yapmam ama sancının etkisi işte. Hee birde bebek agıza gelmiş ama biraz orda durduğu icin ilk cıktğnda sağlklı nefes alamyomuş ciğerlerndeki havayı boşaltamamış die 1 gun kuvezde kaldı ama Allahima şukurler olsun ki Nilsum şu anda 1 bucuk yaşnda ve cok sağlıklı. Bende 21 yaşnda genc anneyim. Cok guzel bi duygu bu yaşta anne olmak.
Anormal doğum :-)
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Anormal doğum :-)