canlarım şimdik sizden yardım istiyorum.cok şaşkın falanım yani.actığım konulardan bilenler bilir.azcık sorunlu,stresli,yoğun ve yorgun gunler geciriyorum.-tatlicadiarzu-bi onceki gunun catışmasından sora sozlumle sarmaş dolaşız.her zmn oldğu gibi.Şeniz hic bi sorun yokopuyorumnanaktan
neysem bugun oğlen eski evlerine boya yapmaya gitmişler anneleriyle.yarın yeni kiracı girecekmiş.ev bizim evin arka sokağında(o eve gelin olabilirm).hemen yemeğimi yiyip gittim.anne sandalye bulmaya gitti. ve o arada kuzeninin duğununden bahsetti bana. 25 temmuzda duğunu var. dedimki gelemem belki. tabiki geliceksin dedi.sana gusel bi elbise alıcaz dedi. sora kuafore gidicez bnm beğendiğim gecen seferki gibi cektirdiğin fonu cektircez,guzel hafif birde makyaj yaptınmı tamamdır.takıcam koluma seni ailemin yanına goturucem,gormeyenlerde gorurler artık dedi.:1shok::asigim: şimdiden heyecan sardı yani.annemin sağlığında sorun olmadığı surece gidicem ama kıyafet lazım bana. ne alıcam yada diktircem. napcam bilmiyorum. saten parlak bişi olmucak. kısa olacak. ama mini değil. hoş gusel bi model olsun istiyorum.ucuk kacık olmasın.gerekirse elbiseyi diktiririm.babamın kuzeni var bide annemin arkadşı var bu konuda tecrubeli.diker onlar. ama model lazım.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden kafamda net olsun yani.hemen ayarlıyıp kenara koyayım.malum annemin tedavisiylede ilgileniyorum.planlı yapıyorum bu aralar hep işlerimi...
yardım edermisinz?1ay sonra kuzen duğunu!! ne giyebilirm.
Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- yardım edermisinz?1ay sonra kuzen duğunu!! ne giyebilirm.