Bir sene biriyle birlikteydim,olayli bir sekilde bitti,cok uzuldum yiprandim.Biri sene birlikteydik dediysem,altini cizerek belirtmek isterim beraberlik esnasinda sadece bir kere gorusebildik,hep telefonlastik.Aramizdaki mesafe 3 saatlik yoldu,ama beni gormeye gelmiyordu,sonunda olayli bir sekilde bitti.Bende bana aylardir evlenme teklifi eden cocukluk arkadasimla evlenmeyi kabul ettim,ani bir karar ile.Bir ay icinde evlenecegiz.Soyle birsey var,ben ama mustakbel esimi sevmiyorum ona asik degilim,yani cok iyi bir insan,sevilmeyi hak ediyor.Ama yapamiyorum asik olamiyorum.Dugune kadarda olacagimi sanmiyorum.Dugun gecesi gerdege nasil girecegim,yani insan sevmedigi biriyle yapabilirmi.Bilmiyorum,yani o an istemezsem,o zaman esimde uzulur.Ne yapabilirim,cinsel iliski icin istegim olmazsa ne olur.Ya ona hic asik olamazsam o zaman ne yaparim.Cunku simdi bile bazen opmeye calisiyor,geri cekiyorum kendimi.Icim birden fena oluyor,sanki sozlum degilde bir yabanci beni opmeye calisiyor gibi oluyorum.Oda cok uzuluyor,ama belli etmiyor.
Eski Sevgilim bana cok haksizlik yapti,cok yiprandim,ondan nefret ediyorum,ama hala kalbimde tasiyorum onu.Sozlumle ilerde cok mutlu olacagimdan eminim.Cok anlayisli cok iyi kalpli biri.Evet ondan hoslaniyorum,onu gorunce kalbim hizli atiyor cok heyecanlaniyorum,gormedigim zamanlar onu ozluyorum ama ortada ask veya sevgi yok.29 gun kaldi dugune gerdek gecesi ne olacak.Ama onu ozluyorum,onun yaninda olunca kendimi cok guvende hissediyorum,tam hayalimdeki erkek diyorum,ama hala ortada ask yok,ilerde olur insallah.Onu bakinca icim bi hos oluyor,yani bende birseyler var,ama sevgi veya ask mi bilmiyorum emin degilim bundan.Evlilik kararini alali 4 gun oluyor.Tabi onu yillardir taniyorum,huyunu suyunu biliyorum,ama hep arkadas olarak goruyordum onu,o ama beni hep sevdigini soylerdi,cok kez evlenme teklifi etmisti,hep reddediyordum cunku o serefsiz vardi hayatimda.dugunden vazgecmek istemiyorum,onunla gercekten evlenmek istiyorum ama gerdek gecesi fikri beni cok korkutuyor acikcasi.Yardim lutfennnn ...Dugun aceleye gelmis diyenlere: Kayinpederim rahatsiz,bir an once oglunun dugununu gormek istiyor