Arkadaşlar merhaba
4 aylık erkek Bebeğim var dogdugundan beri emmesinde hep sıkıntı yaşadık oyle boyle bu zamana geldik.normalde gunde 1 kere yatırmadan once 90 Cc lik mamA veriyordum her aksam.bi duzene koymuştuk sıkıntımızda yoktu kilo alimida iyiydi sukur.ama yaklaşık 1 aydır emmemek icin savaş veriyoruz.ancak uykuya dalmadan emzirebiliyorum aksi mumkun olmuyor kıyametleri koparıyor zaten cokta sinirli ve Ağlayan bir bebek.ya uykuya gecerken hemen memeyi veriyorum ya da Uyandığında uykusu tam acılmadan.geceleri hic Sıkıntımız yok emiyor sukur.bi Kacgun oncesine kadar sol goğsumu gece gunduz emmiyordu simdi o kalktı gunduz yine emmiyorsa uykusunda veriyorum yinede=)bende artık hem emdiriyorum hemde sağıp veriyorum ama birakmasindan da cok korkuyorum =(bunu yaşayanlar cok varmış geciyor diyorlar ins benim bebeğimde tekrar emmeye baslar sorunsuz her emzirmemde dualr ediyorum.biberon verdikce icim acıyor=(cok Ağlayan bir bebek olduğu icinde doyup dolmadığını anlayamıyorum ve hep emzirmek icin uyku haline getiriyorum bu Yuzden de gunduzleri bir saat uyanık kalabiliyor sadece.birde emdiği zamanda cok az emiyor ya bırakıyor ya da uykuya dalıyor.ne olur bisey soyleyin sizce gecer mi bu durum?
Bebek Beslenmesi Bebeğim emmiyor lutfen yardım edin=((
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Bebeğim emmiyor lutfen yardım edin=((