hic kimsenin aklında yoktu boyle bişey.dun işten cıktım eve geldim.cokta uykum var.mirmirmirmirmirmirmirmiruyuyacağm yani. bnmki aradı e akşama biz geliyoruz dedi. nsl yani, kardşnlemi falan dedim.yok annemlerle dedi. nslyakafamcokkarıştı:1shok: annem memeca dan ameliyat olmuştu.bilenler bilir.kemoterapi alıyor.anneleri gecmiş olsuna gelmişti gunduz. babamlarda gelcek gecmiş olsuna dedi. bakarsın seni isteyiverirler dedi.ama şaka yapıyo gibi konuştu.neyse hemen giyindim,toparlandık falan geldiler bunlar. ellerinde pasta:bbo: kola,cay,yanında pasta derken oturuyoruz artık. kayınvalide soze girdi. ee biz geldik bakalım,napalım bu cocukları dedi.ben kızardım cok fenaayıp olcak die cıkamıyorumda dışarı.neyse ole bole konuşuldu işte ve 15-20gun icinde nişan olacak.
Ama oncesinde mendil alma derlerya, sepet yada sandık hazırlanır kızı verdik diye. işte ne alayım.. sepet mi ? sandık mı? icine ne konacak. bana akıl verin. hep hayal ederdim.duşunurdum ama inanın dun gece uyuyamadım hic. bildiğim ne varsa unuttum yani..