BU YAZI YAŞANIŞTIR VE BOSCH İLETİŞİME YAZILMIŞTIR

8 haziran 2009 tarihinde tek cekimle paşa mağzası 7. cad bahcelievlerAnkara şubenizden buzdolabı camaşır makınası bulaşık makınası ve HSV 746055 modelli fırını 5.400 odeyerek arese teslim kaydı ile aldım ve evimde beklemeye başladım aradan gecen zaman diliminde aramadığım gun yoktu nerdeyse
urunlerin bir kısmı taksit taksit geldi ama ne hikmetse fırın gecen 37 gun surecinde halen teslim edilmedi 4446333 nolu telefonunuzdan goruştuğum Si hanıma sıkıntımı defalarca anlatmama rağmen baana onerdiği cozum malınızı parayı oder odemez alıp gitseydiniz yada muadili bir urunle değiştirin oldu
ben kızımın evlenmesi nedeniyle aldım ve duğun icin butun hazırlıklar bitti fırın bekliyorum.Ankaradaki butun firmalar urunlerini vaktinde teslim edeken dunya capındaki BOSCH firmasi teknoloji takip ederken uretmediği bir urunu satıp yada guvenimizi kotuye kullanıp bizi mağdur etmeye hakkı vaarmı
Aldığım cevap Stoklarımızda yok nasıl bir mantık ve satoş politakası uyğuluyorsunuz anlamadım yada anlatamadılar
Evlenirken alış veriş yaptığınız firmalara dikkat BOSCH iki defa dikkat:mymeka::mymeka: