Gazlı bebeğiiiiii olanlarr super bi şurupp buldummmmm
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Çocuk Büyütme
- Gazlı bebeğiiiiii olanlarr super bi şurupp buldummmmm
-
30-09-2022, 08:10:10Kızlar benim bebeğim doğduğu gunden beri acayip gazlı daha iilk haftadan metsile başladık kolik durumlarıda vardı ama bikac hafta sonra azaldı daha sonra sırayla zinko sap simplex nurse haryes hepsini denedik ama sonuş husran kmyonlu su rezene yok yok taki dun akşama kadar dun sabahtan başlayan gaz sancıısı akşama kadar devam etti artık 9 dan sonra durmaksızın ağlama ve morarma başladı bizde acile goturduk bu arada bebeğim 40 gunluk bende hastanede calışıyorum neyse muayene ettiler kulaklarında bişi yok pişik yok ama karnına ellettirmiyo bebeğim doktor direk ga sancısı var dedi biliyorum dedim bende bisey sıktı ağzına rahatlıcak dedi derken bebeğim ağlamaktan yorgun duştu ve uyudu sonra başladı gaz cıkarmaya o cıkarırken ben sevicten dort koşe yarım saat sonra gorcem dedi doktor bizimki pofur pofur uyuyo tamam ded taburcu olabilisniz bende ağzına sıktığınız şeyin adını soylemezsniz kesnlikle gitmem dedim
Vicol bitkisel şurup dedi acile gaz sancısı ile gelen bebeklere bunu veriyoruz dedi bana receteye yazdı bende aldım bebeğim bugun melek gibi uyuyoooo gazınıda cıkarıyoooo tavsiye ediyorummm tabi her bbebeğin bunyesi farklı bize cok iyi geldi inşş sizede iyi gelirrrrr