Merhaba arkadaşlar. Oğlum bir yaşında. İlk doğduğundan beri hic meme emmedi sutumu sağarak biberonla verdim. Uc dort ay ancak yetti daha sonra bitti. Benim sormak istediğim oğlum gun icinde bi iki defa bana sarılmaya geliyor o da ya acıkmış oluyo ya sıkılmış oluyo ya da uykusu oluyor. İkimiz yalnızken ben mutfağa filan gidince peşimden geliyo ağlayarak ama evime bir yabancı misafir geldiğinde kadın lavaboya gitse peşinden ağlıyor bazen hep yapmıyo bunu ama bazen yapıyo. Bi de babası eve geldiğinde onun yanına gidiyo bana gelmiyo artık babasının kucağından. Ben yanındayken babası diğer odaya gidince peşinden hungur hungur ağlıyo gidiyo hic bakmıyo bana. Ben daha anlamıyor diye normal sanıyordum. Bugun bi arkadaşımla konuştum oğlu iki yaşında. Bir bucuk yaşına kadar emzirdi. Durumu anlattım senin oğlunda bir yaşında boyle miydi dedim. Hayır hic oyle bişeyler yapmadı ama ben emzirdim diye bence dedi. Sizce de oyle mi benim oğlum emmediği icin beni annesi gibi gormuyor mu. Cok aklıma takıldı ve mutsuzum(. Bana yardımcı olursanız cok sevinirim. Şimdiden teşekkur ederim.