Demet Şener - ıbrahim Kutluay
Demet Şener: Sade ve uzun sure severek takılabilecek bir model olmasına dikkat ettim. Sade ve klasik bir model tercih ettim. Alyansımı hic değiştirmeyi duşunmuyorum. severek kullanıyorum cunku. Genellikle gunluk yaşantımda alyans kullanıyorum. ıki alyansım var. Biri sarı diğeri beyaz altın kıyafetime gore ikisine kullanıyorum.

Cağla Şikel: Tek taşıma uygun olmasına dikkat ettim. Daha kullanışlı olması acısından beş taşı alyans olarak da klasik bir modeli tercih ettim. Kesinlikle gunluk yaşantımın bir parcası. Her kıyafetime uygun bir havası var. hem şık hem de cok ozel.

Sedef Avcı - Kıvanc Kasabalı
Sedef Avcı: Belli bir evlenme teklifi almadım. Herşey kendiliğinden gelişti. Uzerinde duğun tarihimiz yazan modern tarzda siyah bir alyans. Alyansımı birkez değiştirdim. ılki beyaz altındı ve kalındı. Alyansımı her kıyafetimle kullanıyorum.

Tulin Şahin - Mehmet Ozer
Tulin Ozer: Evlenme teklifini 2. ayımızda Tarkan'ın Laila'daki kuzu kuzu albumu lansmanı sırasında aldım. Cekim yaptığım ve defileye cıktığım icin alyansımın tum bunlara uygun olması gerekiyordu. Benim ve Mehmet icin sade ve gunluk kullanımının rahat olması onemliydi. Dolayısıyla alyansımızı secerken klasik ve sade olmasına ozen gosterdik. Bugune kadar değiştirmedik ve değiştirmeyi duşunmuyoruz. Son zamanlarda ben kendime ek olarak rose taşlı ama yine sade bir model almayı duşunuyorum. Alyans kesinlikle gunluk hayatımızın bir parcası.

Sema Şimşek - Burak Hakkı
Sema Şimşek: Evlenme teklifini sinemaya giderken arabada aldım. Alyansımızı secerken en cok eşime de yakışıyor olmasına dikkat ettim. Bayanlarda her model guzel duruyor ama erkeklere her model yakışmıyor. Bu nedenle spor bir model tercih ettik. ıkimizin de sağ eli sol eline gore daha geniş olduğundan evlendikten sonra alyanslarımızı değiştirmek zorunda kaldık. Takı olarak en sevdiğim şey alyans ve genellikle tek başına takmayı seviyorum. Tek taşımın yanı sıra beyaz altın sarı altın bir suru alyansım var. Genellikle kıyafetime uygun renkleri kullanıyorum. Burak hergun sette olduğu icin hergun takıp cıkarmaktansa takmamayı tercih ediyor.

Ozge Ozberk - Hayim Sadioğlu
Ozge Ozberk: Evlenme teklifini Amerika'da aldım. Eşim Faytondayken yuzuğu cıkardı ve evlenme teklif etti. Herşey bir anda oldu. Alyansımı bir kez değiştirdim. ılk alyansım daha klasik bir modeldi. 2 ay oncesine kadar onu kullanıyordum. Şu anki alyansım klasik değil daha modern bir tarzda cok ince pırlanta taşlarla suslu sade bir alyans. Bir de bu alyansın yanına tek taş pırlanta takıyorum. Alyans tum kıyafetleri tamamlayıcı gunluk yaşantımızın parcası. Eşimin de spor tarzda bir alyansı var.