tam 1 ay sonra duğunum var kızlar,6 yıllık muhteşem bi birliktelik ama evliliğe sayılı gunler kala nişanlımda bende cok stresliyiz aslında bizi kendi halimize bıraksalar hic stres kalmıcak ama bırakmıyolar ki

ilk geceyi duşundukce zaten uykularım kacıyo off bu kadar korkucağımı hic duşunmemiştim ustune bide kayınvalidem ve gorumcemin yaptığı her şey batıyo bana

yatağımızı hazırladılar 1 hafta once aslında ilk başta herşey muhteşemdi oda kırmızı, mobilyalar siyah, cibinlik siyah, yatak ortuleri kırmızı mumlar kırmızı herşey tam hayalimdeki gibiydi ama o beyaz ortuyu cıkarıp imalı laflarla yastığın altına sokuşturunca svgili kayınvalideciğim onu bi kaşık suda boğmak istedim.bana doğru bakıp ertesi gun goruşuruz atık gelin hanım diince kan beynime sıcradı annem bi koşeye cekti beni sakin ol falan filan ama bu ne yaa off bu konu beni cok rahatsız etti ve nişanlımda bu konudan cok rahatsız ama bişey yapmıyo bu sadece bizi ilgilendirir ama annemler biraz gerikafalılar bu konuda boşver en guzel zamanlarımızı mahvetmeyelim keyfini cıkaralım bi gorurler biter diyo bu kadar basit mi yaa cok doldum kızlar balkondan atasım geliyo kendimi