karanligin ucunda isik varmi.
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- karanligin ucunda isik varmi.
-
30-09-2022, 07:25:43Kizlar benim uc aylik bi bebegim var ama uc aydir hic susmadi ne dogru duzgun yemek yiyebildim ne uyuyabildim uc aydir insan gibi yasamiyorum.. bi gaz var bitmek bilmiyor gece gaz gunduz gaz.. eskiden cok rahat huzurlu bi hayatim vardi esimle evimde okadar mutlu huzurluydumki simdi kayinvalidemde kaliyorum eve bile gidemiyoruz oglum yuzunden cok uzuluyorum okadar kotuyumki artik hayatım bitmis gibi geliyo.. esim moral vermeye calisiyo gecicek bizde rahat edicez eski hayatimiza donucez diyo ama hic inanmıyorum bidaha eski hayatim gelmicek diyorum hicbizaman rahat olamicam hep boyle sorunlu gecicek her gunum diyorum.. eski hayata donuluyomu anneler siz soyleyin yasadiklarinizi anlatin cocuk olduktan sonra bidaha rahat bi hayat yasaniyomu huzurlu gunler geliomu psikolojim alt ust herseyin bittigini dusunuyorum engel olamiyorum icimdekilere gercekten cok kotuyum eskisi gibi bi insan olmak istiyorum gulmek gezmek yemek icmek hayattan zevk almak istiyorum bidaha bunlari yapabilcekmiyim.. lutfen sizde yasadiklarinizi anlatin rahat hayatina tekrardan kavusan varmı bugubleri atlatan oh diyen dunya varmis diyen varmi.. karanligin ucundaki isigi hic goremiyorum..