slm arkadaslar.benım 4 yasında bır oglum var.onu cok sevıyorum ama asırı bır yaramazlık,sımarıklık var uzerınde.ne soz dınlıyo,ne kusmeden anlıyo,ınatmı ınat,kırıyo dokuyo kendını dovuyo bazen.en kotusu yalan soylemeye alısmıs.benı cok cıkmaza soktu.ne yapacagımı sasırdı.asırı hareketlı,elı dursa ayagı durmuyo,kulak tiki var.elini kulagından cekmıyo.yemek yedıremıyorum,agzına topluyo yemegı ve emıyo.ama bır o kadarda zekı.ogretmenı kendıne guvenı geldıgı ıcın boyle dıyo.anasınıfına verdım duzelır belkı dıye.4-6 yas anasınıfı.daha kotu oldu.hıc ama hıc ne benı ne babayı dınlemıyo.bu degısımın herkes farkında cevremızden.enbasıtı yumurcak tv yı ızlıyo kanal degıstırmeme fırsat vermıyo.anında kırıyo dokuyo bagırıyo kendını yerlere atıyo.sabrımı zorluyo ben kı sıddete karsı bır anneyım.baskalarını yadırgıyorum.carem kalmadı.yuzume baka baka yalan soylemesı hele.bılmıyorum ne yapacagımı.yuzum sıvılce doldu sıkıntıdan.psıkolog olanınız varsa ne olur yardım edın bana.asırı hareketlı tavsan gıbı butun gun hopluyo.yurumesı bıle zıplayarak.ıkı kez yolda arabanın altında kalıyorduk bu yuzden.hıc sozumu dınletemıyorum.kı ben hep annecıgım yaparmısın edrmısın le konusan bırıyım.herkes allah sabır versın sana dıyorlar.buyuk adam gıbı konusuyorum ama nafıle.hata bende mı yoksa oglumun psıkolojısımı bozuk dusunmekten mahvoldum.