Fenerbahce'nin Chelsea'den transfer ettiği Michy Batshuayi, Beşiktaş'la oynanacak derbi macı oncesinde basın mensuplarına acıklamalarda bulundu... Belcikalı forvet, "Benim acımdan ozel bir mac olacak. Eski takımıma karşı oynayacağım. Fenerbahce olarak hedefimiz, temennimiz bu buyuk derbiyi kazanmak" dedi. Pazar gunu 29 yaşına girecek olan Batsman şu ifadeleri kullandı: "Alacağım en iyi doğum gunu hediyesi derbi zaferimiz olur. Gol atarsam kendimi cok iyi hissedeceğim. Gol atmak zaten benim gorevim. İyi bir stadyumda oynayacağız. Ambians olarak yuksek ve ateşleyici bir taraftar grubu Beşiktaş'ın. Bu bir forvet oyuncusunu en iyi motive edecek şeydir."
YUZDE 100 OLMASA DA HAZIRIM
Batshuayi, "Başlangıcta cok iyi hazırlık surecim olmadı. Yuzde 100 değilim ama kendimi iyi hissediyorum. Milli Takımdan dondukten sonra daha da iyi hissediyorum. Gecen sene atmış olduğum gollerden daha cok gol atabilirdim. Bazen boyle şanssızlık oluyor. Bazı eksik yonlerimi gidermek icin surekli calışıyorum. Bazen attığınız şutlar gol olur, bazen direkler doner. Bunu nasıl acıklayabilirim bilmiyorum." diye konuştu.
NE OLACAĞINI GORECEĞİZ
Batshuayi gol atarsa sevinip sevinmeyeceği hakkındaki soruya; "Onemli olan macta gol atmak. Golden sonra ne olacağını goreceğiz" karşılığını verdi.
Gol atmak gorevim
Spor Haberleri0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Gol atmak gorevim