selam kızlar. lutfen yardım istiyorum.37 gunluk bebeğim var.surekli emzirmemi istiyor 2 saatte bir emzirin diyorlar ama benim bebişim bırakın 2 saati 10 dk bile beklemiyor.. surekli emeyim arada dinleneyim sonra gene emeyim diyor..meme vermezsem ağlıyor.normal bi bebek gibi etrafıma bakayım demiyor.illaki ağzı dolu olacak.

(ya hic emmek istemeseydi buna da şukur maşallah diyeyim de gene

. neysee.. bide uyumuyor anlamıyorumm bu durumu.. ama gece uyuyo normal bi şekilde.. bu gunduz uyumama olayı 4-5 gundur devam ediyor..1 . gun gunduzleri uyuduysa 2. gun akşama kadar hic uyumamaya başladı.cıldırıcam.sutum de yetmemeye başladı .halim kalmadı artık.cok yorgun hissediyorum..
bazen baş edemiyorum once 45 dk falan emdikten sonra, aptamil mama veriyorum 40 cc kadar. hala aranıyor.. goğsumu tekrar uzattığımda sanki şimdiye kadar hic mama vermemişim gibi saldırıyo memeye..

napıcamı bilemedim. emzik de tutturamadık bi turlu..benim goğsumu emzik yerine kullanıyo sanırımm :s ne yapabilirim cok zor durumdayım.. lutfen tecrubelerinizi paylaşın.belki cevap yazacak vaktim olmayabilir ama hepsini okucam.. bekliyorumm