Merhaba arkadaşlar ,
Uzun zamandır yazılanları hep okuyorum. 25 yaşındayım . 5 ekimde 25 haftalıken erken doğum yaptım . Cok zor ve kotu gunler gecirdim. Zaten pko hastasıydım uzun tedavi aşamalarından gecti. Klomen falan derken en son gonal f diye bir iğne kullandım bu tup bebek tedavisinde kullanılan bir ilacmıs neyseki catlatma iğnesine falan gerek kalmadan ikizlerim geldi . Sonra hersey normal giderken bayramda birden bire bu olay geldi başımıza . Oğullarım 3 gun dayanabildi. Araştırmalar sonucunda erken doğuma sebep olacak birsey bulunanadı. Hersey Rabbimin takdiri . Onları duşunmeden bir gunum gecmiyor. Doktorum şubattan once hamile kalma dedi. Ama ben bir umut Rabbime bıraktım belki o arada tedavisiz kendiliğinden olur diye . O kadar zor ki kucağıma alıp koklayamadan yavrularım melek oldu gitti . Ne hamileliğimden ne loğusalığımdan hic birsey anlamadım . Hamile bayanlara bakamıyorum bile . kırkımdan sonra 2 kere 15 gunde bir adet oldum. Sonra yumurta catlama gunlerimi ağrılar ve akıntı sayesinde anladım . O gunlerde birliktelik oldu. Şuan adetime 2 gun var . Akıntılarım devam ediyor . 9 ocakta adet olmam lazım. Bugun test yaptım sonuc negatif bir umudum vardı bu ay . Suan ne bir hamilelik belirtim nede adet belirtim var . Sadece bir akıntı . Bir yandan hamile olmak istiyorum bir yandan oğullarım daha yeni gitmişken haksızlık mı bu diyorum . Karma karışık duygular icindeyim . Caresizim bir yandan yaşadığım acı bir yandan bebek ozlemi. Rabbime bıraktım herseyi . Ama icim icimi yiyor. Benim sorum benim gibi boyle kotu şeyler yaşayıp kendiliğinden tedavisiz hamile kalan var mı aranızda ? Boyle belirti yaşamadan hamile olan var mı ?
Bu arada kusura bakmayın cok uzun yazdım şimdiden okuduğunuz icin cok teşekkur ederim ..,
Premature Bebekler 25 haftalık ikizlerimi kaybettim ..
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Premature Bebekler 25 haftalık ikizlerimi kaybettim ..