Bir internet sitesinde bebek doğduktan sonra kullanılmak uzere bazı urunleri sepetime ekledim..
Sizce iyi tercihler yapmış mıyım ya da bu urunler yerine ben kullandım şunu daha cok tavsiye ediyorum dediğiniz urunler var mı??
Zaten hepinizin bildiği uzere biraz masraflı bir surec.. Gereksiz bir şeyler alıp da gereksiz masraf yapmak yerine gerekli urunler almak daha ili olur diye duşunuyorum.. Hem diğer anne adaylarına da toplu bir yardım başlığı olur

1- Sevi Bebe Luks Emzirme Yastığı
2- Lansinoh Steril Sut Saklama Poşeti
3- Lansinoh Lanolin Goğus Ucu Kremi
4- Sevi Bebe Tırnak Bakım Seti (İcindekiler: tarak, bebek tırnak makası, ateş olcer, konak tarağı, kucuk makas, burun temizleyicisi, damak kaşıyıcısı) YA DA tek Chicco Tırnak Makası
5- Sevi Bebe Cok Fonksiyonlu Yan Yatış Yastığı
6- Dr. Brown's Doğal Akış Cam Dar Ağızlı Biberon Seti
7- Mustela'nın Tum Urunleri (şampuan, ıslak mendil, yuz nemlendiricisi, konak onleyici şampuan, pişik kremi, vucut losyonu, masaj yağı)
8- Sevi Bebe Cok Fonksiyonlu Anne Bebek Minderi
9-Baby Jem Bebek Termosu
10- Philips Avent Elektrikli Goğus Pompası
Not: Emzik alıp almama konusunda kararsızım.. Sizler ne duşunuyorsunuz bu konuda?
bebeğimin kıyafetleri, oda takımı, beşiği, arabası felan her şey tamam bi bu urunler eksik kalmıştı.. Bunları kullanıp memnun kalanlar ya da kalmayanlar ya da yerine urun onerenler varsa fikirlerini paylaşırlarsa memnun olurum..