arkadaşlar bazen diyorumki allah kotu(kotu huylu), cirkin şansımı vermeli.Daha 17 yaşındaydım yahhh yapılırmı bu kadar olanca duğun borcunu uzerimize yıktı onların taraftan zırnık gelmedi bana gelen altınları bozdurdu eşimin arkadaşlarından gelen paraları altınları aldı geldim gurbet ellere borc odemekten canım cıktı ama bişiy demityorum onu Allaha havale ediyorummm Allahından bulsun şiimdi bana yağyakıyysa severekde diil gorucu usulu evlendik cekemedi beni eşimin aldığı maaşı kızı işsiz biri ile evlendi sevberek bizden 5 ay sonra nr olduu neyi var neyi yoksa aldılarrr oturttularr tokmak gorumcemi. allahım affet yardım et ne olur birde emeklilik aylığı almıştı yapılırmı bu yahhh tek oğluydu eşim 2 de kızı var.şimdi arkamdan diyorki (meltem cok ukala,aklıllı zeki ve guzel olduğunu biliyor bunuda cok guzel kullanıp bizi aşşağlıyor) beter ol kalitesiz insanlar gormemiş sefiller size zerre değer veren sizin gibi ... olmasın yağğğ yazıkk nereden bilecekler duzenbazın gercek yuzunuuuu klava: :teytey: