Nişan Nişan Yapmasam Olmaz mı?
Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Nişan Nişan Yapmasam Olmaz mı?
-
30-09-2022, 06:07:18benim soz le isteme 1 ay once bir arada oldu.25-30 kişi evde ama muzik falan olmadı ikramlar falan oldu onun halası hala kızı dayısı ve ailesi babanesi ailesi,benim ailem teyzemler... nişan nisan ayında denildi ama aslında bizim adetlerde pek olmuyo nişan. soz nişandır derler..yapalım denildi dunde tekrar oturuldu konuşuldu yapılmamasına bnm doğrultumda karar verildi o kadar telaşa hazırlığa masrafa gerek yok sırf bizden cıkmıcak sizlerinde sac baş kıyafet makyaj bi suru telaş dedik..tamam dediler..şimdi duşunuyorumda nişan olmasa olurmu gercekten yoksa hep icimde ukte kalır mı.. o telaşı falan istemiyorum ama bi taraftanda sozlu dedim herkese nişanlıyız demedik nisanda dedik ama vazgectik şuan bi nevi nişanlıyız yani.. ben başlanılsın hazırlığa ceyize falan diyorum pek bi ceyizim yok cunku daha ama annem diyo bi sen telaş yapıon daha yazın evlenceniz 1 yıl var... aceleye getirmek istemediğimden bn şimdiden alınsın istiyorum.... acaba nişanı yapmıyoruz diyede derlermi ki masraftan kacmak icin diye ama sırf ben oraya yapılan masrafla evimize ailemiz daha cok katkı yapsın oraya harcıcaklarına diyorum tek duşuncem bu yani..ha bide bizim butun sulalae sivasta bi nişan icinde gelmezler ta izmire.zaten duğune gelcekler pek kimse gelmez yani bizden nişana onların sulalaesi burda diye yapcaktık yapsaydıkta.... butun bunlara dayanarak nişan yapılmalı mı yapılmamalı mı goruşlerinizi bekliyorumsositososito