27 kasım 2013 tarihinde 38+1 iken kontrole gittim.aksam saat 6 gibiydi.kasıklarımda bir agrı vardı...o gunun sabahında da bi lekelenmem oldu.annemler falan 'nişan ' dediler.az kalmıs dogumuma...
doktor o cok sevimsiz catala yatırdı beni...bir guzel muayene ettin ve 'ooo 3 cm lik acılman var'' dedi..Nasıl yani ne demek bu diye sorarcakken,''bu gece sancılanabilirsin,sancılanmazsanda sabah 8.30 da gel nst ye gir..seni doguma alıcam dedi''.bol bol yurumem gerektiğini soyledi en son...cıktım hastaneden once eşimi aradım,sonra annemi,sonra kayınvalidemi....falan filan..Korkmaya basladım aslında..Nasıl yapıcaktım,oglum nasıl cıkacaktı ordan...

akşam 8 gibi herkes bize gelmişti,beni sakinleştirmeye calışan bi suru kişi vardı yanımda..hepsi benden heyecanlıydı...
o gece gecmedi,kuran dua namaz....bebeğime uzaktan son dokunuşlarım,son kontroller ve sabah oldu...guzel bi banyo,biraz makyaj,sac baş tamam...cıktık tam 8.15 te.

08.30 da nst ye alındım,bir gram sancım yoktu...doktorum geldi beni yine o catala yatırdı vee ''6 cm olmuş maşallah'' dedi...suni sancıya bağlandım 9 15 te..eşim dısarda fotografcıyla goruşuyodu o da tamam...annem kızkardeşim eşim kayınvalidem arkadaslarım herkes benim icin gelmiş....

saat 10 30 falan gibi yurumeye basladım,11 de hala yuruyorum,11.30 hala yuruyorum ....11.45 de odaya yatırdılar beni,lavman yapıldı ayıptır soylemesi....saat 12 .10 gece o kabus gibi sancılar gelmeye basladı...eşim elimi tutup sakinleştirmeye calışıyor beni ama ne mumkun....belim kopuyor...

saat 12.30 da artık sancılarım 1 dk ya duşmuştu....beni dogumhaneye aldılar....hadi ıkınnn 1,2,3....hadi sevda .....ben yapamıyorum dıye bagırıyorum....korkuyorum ama bı an once o agrıdan kurtulmak istiyorum....hadi son kezz ve o dunyalara değişmeyen ses duyuldu kulaklarımda saat:12 :49...

oglum, hosgeldın dunyama,artık dunyam sensin....iyiki geldin...o sancılar sesinle birlikte kayboldu,silindi hafızamdan...

kimse inanmamış benim dogum yaptıgıma,o daha yeni girdi demişler...ama basarmıstım ...19 dk suren bir dogum anı ve sonu paha bicilemez bir mutluluk ....normal dogum tavsiyemdir...sımdı 2.ye hamileyım,inşallah kolay olur oğlum gibi bu dogumda..